Goed geholpen

Goed geholpen en goed advies

goed geholpen

afspraak verzet door de samenwerkende tandartsen. naar telefonisch contact

Geen angst voor de tandarts nu

Rustige tandarts (Firas) en assistente, maken je bezoek zover als mogelijk 'relax/makkelijk' hierdoor veel minder tandarts angst.

Prettige en snelle behandeling

Prettige en snelle behandeling

Vriendelijk en inmiddels vertrouwd en bekende tandarts assistente (Patricia) heeft goed geholpen en behandeld ( verwijeren tandsteen, polijsten) deze tandarts assistente is zeer professioneel en heeft veel ervaring. Elke keer als ik kom hoop ik dat zij mij helpt. Tandarts ook inmiddels vertrouwens, prima!

Je voelt je welkom en gezien.

Beneden bij balie vriendelijke ontvangst, en boven is Annemart er. Vriendelijk en professioneel. En dat geldt ook voor tandarts Peter Roelfsema. Beiden geven aandacht en advies. Je wordt gezien .

Goede snelle dienstverlening.

Ik kom al jaren bij deze tandartspraktijk. En word altijd snel geholpen. Afspraken worden goed gemaakt voor een snelle en goede dienstverlening.

Wel jammer dat tandarts niet direct tandsteen verwijderd (ben ik gewend vanuit vorige praktijk)

Snel geholpen

Kon dezelfde dag nog terecht met pijnklachten. Snel en goed geholpen.

vriendelijk, mooi op de afgesproken geholpen worden.

top

top

Prima geholpen

Prima geholpen

vriendelijk - professioneel - behuplzaam personeel

Ik wordt altijd vriendelijk begroet en aangesproken , bij vragen wordt ik serieus genomen.

Fantastisch

vriendelijk personeel goed geholpen

Super praktijk om aan te bevelen

Super ervaring

Goede behandeling

Met plezier naar de tandarts

Sfeer lekker ontspannen en gezelligheid en doses humor draagt daaraan een mooi steentje bij

Glimlachender en oplettender zijn

Bij de receptie waren ze dit keer iets vriendelijker. Maar het kan beter. Ze kunnen wat vrolijker en glimlachend uitzienden je ontvangen. Ze hebben paar keer met onze namen en bezoeken in verwarring gekomen

Roelfsema fijne tandarts

Hij geeft altijd duidelijk aan wat hij doet en ziet.

Professioneel en vriendelijke service

Mijn laatste bezoek aan de tandarts verliep soepel en prettig, met uitstekende zorg.

Leuke tandarts

Spontane tandarts en geeft duidelijk dingen aan en aardige mensen.

Patientvriendelijk en vakkundig!

Patientvriendelijk en vakkundig!

Meerdere jaren behandeld in de praktijk van Peter met altijd een goed gevoel en prima behandeling.,

Peter en zijn dames zijn altijd goed gemutst. Over de tandheelkundige behandeling niets dan lof.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.