Goede aandacht

Ze zijn zeer zorgvuldig en zorgen dat je je op je gemak voelt

niet klantenbindend

Door de vervelende gevolgen van de behandeling en de daarop volgende reparaties welke volledig betaald moesten worden

Ik werd prima geholpen

Ik werd netjes ontvangen door de receptie. Ik werd op tijd geholpen. Er werd mij uitgelegd wat ik moest doen. Alles is Oké

prettig

Snel en efficient

Was binnen 10 min buiten

Erg vriendelijk

Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Zoals altijd zeer deskundig geholpen en prima sfeer, nog nooit zo een goede tandarts gehad

Voelt vertrouwd

Ben al jaren klant en tevreden

Prima, zoals altijd

Al jaren prima behandeld.

Vriendelijk, duidelijk en snel

Prima!

Prettig contact met veel begrip voor mijn ‘kwetsbaarheid’ t.g.v. long-covid.

Goed geholpen

Profesioneel ervaren

Prettig vakkundig bezoek

Prettig vakkundig bezoek

Prima tandarts

Word altijd goed geholpen door leuke en goede mensen, en hoop dat ik daar nog lang gebruik van mag maken

Goede controle

Goede uitleg door tandarts en tandartsassistente. Gebit zag er keurig uit

Prima geholpen, en vlot.

Goede verzorging

Geen pijn of na pijn

Zoals altijd vakkundig en vriendelijk geholpen

Zie hierboven

Net, duidelijk, vriendelijk.

Ga bijna met plezier naar de tandarts

Prettig, goed en niet te lang gewacht

Uitstekende behandeling met goede uitleg

Geen opmerkingen

Aangenaam

Uitgebreide uitleg weer gekregen van de mondhygiëniste.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.