Een zeer aangename eerste kennismaking!

Ik en mijn man zijn sinds kort in Almelo komen wonen en zijn erg blij dat we snel bij een goede tandartsenpraktijk terecht zijn gekomen.

Vandaag tand/kies getrokken, goed uitgelegd wat er gaat gebeuren het was zo gedaan, goede tandarts en assistente.

uitstekend

goed behandeld

Niet tevreden

Niet tevreden

Open en vakkundig personeel

Zeer klantvriendelijk en goed personeel. Begint al bij binnenkomst. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie/balie. Ook personeel die de tandheelkundige controle uitvoert is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Dit team is zo op elkaar ingespeeld, zodat de tandarts slechts enkele minuten nodig heeft om je gebit te controleren op onvolkomendheden zoals gaatjes etc. Hiervoor alleen maar hulde!

Goede zorg!

Perfecte zorg en advies!

Geen wachttijd

Alles verliep soepel,direct aan de beurt volgens afspraak

Prima!

Prima geholpen, vriendelijke mensen.

Prima geholpen

Prima geholpen en een fijne tandarts

prima uitleg en handige tips bij mondhygieniste

goed onderhoud voor mijn gebit, nuttige tips en goede uitleg

Geduldig kennis van zaken

Ik heb angst en de dame die mij geholpen heeft had alle geduld thanks

Aardige mensen,goede uitleg

Top tandarts.

Goede tandarts en goede behandeling van de dokter en de assistente.

Fijne tandarts

Hij legde alles goed uit en het deed geen pijn.

Fijne professionele ervaring

Nvt

Zeer vriendelijk en professioneel

Vriendelijke en professionele medewerkster.

Netjes en goede uitleg gehad

Duidelijke taal tav conditie tanden en de acties die ondernomen moesten worden

Vriendelijk personeel

Toppers

goed.

altijd goed en ze zijn heel vriendelijk top.

Prima controle

Fijn het halfjaarlijks controle bezoek. Beetje tandsteen.

Vergeleken met andere praktijken Duur.

Prima ontvangen en problemen besproken

Het is weer een goede behandeling geweest door Luigi Alessi en assistenten

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.