nvt

Belde met klachten en kon vrij snel komen. Ter plekke werd mijn klacht ook behandeld. Fijne tandarts met team.

Met name de mondhygiëniste, nieuw voor mij, heeft het uitstekend gedaan, veel beter dan alle keren er voor. Voor nadere informatie mag U mij bellen. 06 4044 9522 Ook het aansluitende deel, het tandarts bezoek ben ik tevreden over. Kortom, U bent op de goede weg. MvrG; G. Schepers Magnoliastraat 40 7601 ED ALMELO

Een vaste medewerkers met vriendelijke uitstraling zou fijn zijn.

Ik vind medewerkers achterde balie niet zo vriendelijk. Maar tandarts en assistent tegenovergestelde

Prima verlopen

Conform afspraak en volledig tevreden

Goede ervaring, klantvriendelijk , deskundig

Goed geholpen!

Snel aan de beurt, vriendelijke tandarts en kundig!

Fantastisch personeel

Goed team, werkt snel, efficiënt maar toch persoonlijk. Nemen je mee met wat ze doen. Stellen je op gemak en beantwoorden alle vragen die je hebt.

Proffesionele hulp/ behandeling.

Altijd proffesionele, adequate hulp/ advies. Je wordt vriendelijk ontvangen en zeer op je gemak gesteld. Vooral voor mijn kinderen vind ik dit superfijn.

Vriendelijk en vakkundig

Snel geholpen bij ontsteking. Medicatie meegekregen en werkt goed.

Goed behandeld

Goed service en vriendelijke personeel

Xx

Xx

Geruststellend, vriendelijk

Controle is goed, reinigen gebit word altijd meer voor gefactureerd dan de werkelijke tijd.

Zeer tevreden met mijn tanden.

Hij heeft mijn vulling op de juiste kleur gemaakt en netjes afgewerkt. Heel blij mee van iedereen krijg ik complimenten.

Prima opgelost..

Snel geholpen nadat mijn kroon er af was gevallen.

goede controle en behandeling.

Vriendelijke assistente met goede behandeling en tips

Zeer goed behandeld.

Behandeling was vriendelijk en kundig uitgevoerd, super tevreden

Altijd ontzettend vriendelijk

Ontzettend vriendelijk zijn we weer ontvangen met de kinderen. Altijd even een leuk babbeltje. Vragen zijn welkom en wordt ook goed beantwoord, er wordt tijd voor genomen. Een deskundig en duidelijk uitleg wordt er gegeven.

Fijn geholpen

Gelukkig even tijd tussendoor

prima uitleg en zeer goed behandeld

Niet nodig om te omschrijven, zie mijn citaat

Professioneel, betrokken, helpend

Als angstige patiënt werd ik heel goed begeleid.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.