X

X

BEDANKT

De tandarts heeft het steeds over een boven prothese , maar ik wil ,dat nog uitstellen , en heb liever ,dat hij de 2 slechte boven tanden repareert zolang het nog kan . ik leef al jaren met een boven plaatje , en verder gaat het prima , zou mooi zijn dat hij daarin ook mee gaat , en het is minder werk ,en mindere kosten . Dus een in de paar jaar deze 2 tanden zo goed mogelijk repareren , zou mooi zijn , alsnog bedankt.

Acuut probleem is direct opgelost

Moest wel 20 minuten wachten

Goede en vlotte behandeling

Tevreden over de keuzes die geboden worden bij de behandeling en de vlotte afhandeling.

Gezellig even kletsen met de assistente vermindert te spanning

Goede uitleg en prima geholpen

Het boren van kiezen en tanden blijft altijd vervelend, maar door de goede uitleg en prettige behandeling valt alles achteraf mee.

Fantastisch team

Altijd aardig, goede uitleg over behandeling.

De behandeling was goed

Ontvangst was prima en uitleg tijdens de behandeling ook in orde.

Vriendelijk geholpen. Efficiente benadering

Prima en kundig geholpen. Fijn dat de preventieassistente al aan het werk is als de tandarts komt. Je hebt dus niet meer eerst de preventieassistente en daarna de tandarts, maar de tandarts komt binnen in de ruimte waar de preventieassistente al aan het werk is.

Oké

Assistentes zijn altijd heel aardig en behulpzaam. Tandarts gaf wat advies en was daarna weer weg en assistent haalde wat tandsteen weg. Verder niet zo bijzonder

Ben nog steeds goed tevreden

Als er daadwerkelijk wat aan de hand is met mijn gebit proberen ze mijj zo snel mogelijk te helpen

Heel goed

Goede tandarts maakt altijd een praatje of een grapje

Prima geholpen.

Vriendelijke tandarts en assistente. Ook een fijne mondhygiëniste.

Heel profesioneel

Goede mondhygieniste. Gaf goede uitleg. Voelde me prettig. Fijne tandarts.

Kreeg onderkant prothese aangeboden aan de balie zonder check of het goed zat.

Totaal onverschillig werd onderkant prothese aangeboden aan de balie. Toen ik hem thuis in wou doen zaten er allemaal scherpe punten in. Na 11 weken niet heb kunnen eten had ik me verheugd dat het ding eindelijk passend zou zijn. Nee dus bel je op wordt je ook nog als lastig gezien omdat je niet op elk gewenst vrij kunt krijgen. Dan pas de dag er naar. Maar hopen dat het vandaag wel gaat lukken. Dat ze in ieder geval alle scherpe punten eruit halen anders moet ik hetzelf gaan doen met schuurpapiertje ben ik bang voor

Prettige sfeer, goede behandeling

Zie hierboven

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen!!

Ben prima geholpen

Ben prima geholpen

Neutraal

Gebitsreiniging was zeer pijnlijk. Behandeling bij tandarts was goed. De rekening was om te schrikken, zo hoog.

Prima duidelijk en niet overbodige kosten

Ik kom er al jaren vanaf kind. En vertrouwd veilig gevoel

Prettige omgang met patiënt

Klantvriendelijk goede uitleg

snel en pijnloos

Kwam voor het trekken van een verstandskies. Ben goed verdoofd en de verwijdering verliep daarna zeer soepel.

Wordt goed en professioneel geholpen

Prettig geholpen

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.