Prettig

Omgang en behandeling ervoer ik als prettig

Heelgoed

Vriendelijk, snel en accuraad

niet lang te hoeven wachten in de wachtkamer vriendelijk en accuraad geholpen, ook met persoonlijke aandacht.

Heel goed

Goede ervaring. Kon snel afspraak te maken. Vriendelijk personeel

Vriendelijk/Zorgzaam

Vriendelijk/Zorgzaam

Goede behandeling

Goed op tijd ,fijne assistentie

Prima klantgericht en deskundig

Fijne tandarts

Alleen jammer dat iedereen maar In en uit loopt in de behandeling kamer. Niet alle mensen vinden dit fijn. Anders was het 5 sterren geweest

Goed tot prima,klant vriedelijkheid flink verbeterd

Goed tot prima over het geheel genomen.Iets waar het personeel niks aan kan doen.Oets.meer parkeerruimte want het allemaal heel krap terwijl.ik maar een kleine auto heb

Fantastisch

Geen pijn bij behandeling. Zoals altijd vriendelijk ontvangst. Firas is voor mij de nummer 1 tandarts!

Stiptheid

Volgens afspraak geholpen. Controle en verder fijne gebitsverzorging.

Goede tandarts praktijk.

Ervaren deskundigen aanwezig.

Goed!

Peter Roelfsema is jullie beste tandarts. Hoop hem nog lang als mijn tandarts te mogen bezoeken.

Goed.

Al jaren bij dezelfde tandarts , dan bevalt het goed. Toch?

Zeer professioneel en heel vriendelijk

Hele goede ervaringen zowel bij de mondhygiënist als de tandarts. Iedereen is vriendelijk, professioneel en kundig.

Uitmuntend

Als angsthaas voor de tandarts ben ik bij mijn tandextractie zo zachtaardig en goed behandeld dat ik er oprecht een goede ervaring aan heb overgehouden. LUIGI ALESSIO ik ben je enorm dankbaar.

Prima, vlotte behandeling

Vlotte behandeling.

Goed behandelt

Goed behandelt7

Goed en vriendelijk geholpen.

Ben tevreden hoe ik ben geholpen. Zijn vriendelijk . Alleen mijn achternaam is waterink.

Prima geholpen

Geen bijzonderheden goede behandeling

Goeie tandarts

Heel vriendelijk tegen over de patiënt zeker een aanrader

Vriendelijk. En adequaat.

Uitstekend ervaring

Goede praktijk met super lieve mensen.

Vlot met alle handelingen

Ikom er al vele jaren, ik weet nu alleen zijn naam niet, maar altijd een vriendelijk woord en goede samenwerking met zijn assistentes

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.