Ontevreden

Vorige week had ik een controle afspraak. Ik kreeg een tandarts die ik helemaal niet kende en deze stelde zich ook niet voor. De assistente vertelde dat er wat was gewijzigd in de planning en als ik dit niet wilde voor een volgend keer, dat ik dit door moest geven aan de balie.... De controle vond ik ook erg minimaal, absoluut niet wat ik gewend ben door tandarts Roelfsema. Kortom, ik ben erg ontevreden over hoe dit is gegaan. Heb het vervolgens dus maar aangegeven aan de balie. Mocht er de volgende keer weer een situatie als deze optreden, dan neem maar contact op met mij en dan verplaats ik de afspraak.

prettig contact

Vriendelijk en vakkundig behandeld, door Mélanie Winkel. precies op de afgesproken tijd aan de beurt. Het is denk ik wel handig haar naam ook te vermelden, staat niet bij de keuze van behandelaar.

Fijne praktijk

Goed opgeleide mensen .

Prima verlopen

Alles in orde

Hele fijne tandartspraktijk. Geweldige tandarts Luigi. Toegankelijk en makkelijk.

Ben tevreden

Ik ben tevreden over mijn tandarts Roelfsema en zijn assistentes

Duidelijke uitleg bij behandeling en vriendelijke houding

Voelt als op bezoek gaan, in positieve zin.

Zorgvuldige en vriendelijke behandeling met persoonlijke aandacht

Behandeling door de tandarts en assistente van mijn keuze is zorgvuldig met persoonlijke aandacht verlopen. Tijd van behandeling conform afgesproken tijdstip. Met aandacht voor comfortabele ligging in de behandelstoel

Zeer goed.

De afspraak was eenvoudig en duidelijk gemaakt en werd digitaal ook bevestigd. De behandeling startte precies op de aangegeven tijd. De behandelaar was vriendelijk en mijns inzien ter zake kundig.

Heel goed

Goede mondhygiënisteWeet helaas haar naam niet.Al enkele jaren dezelfde

Ik dank aan de tandarts Peter Roelfsma en zijn assistenten. Ze zijn echt vriendelijk, behulpzaam en ben ik altijd in goede handen.

Onprofessioneel

Personeel zeer onvriendelijk, gaan met je in discussie. Halen je van de ene tandarts weg waarbij je je hele leven bent geweest omdat je nu “minder” naar de tandarts gaat. Ik snap nu heel goed waarom veel mensen weggaan hier en van praktijk wisselen.

Teleurstellend voor de uitslag

Vervolg behandeling wordt een dure zaak

Geen opmerkingen

Jammer, dat de tandarts weinig tijd heeft voor één patiënt maar verder is er geen opmerkingen.

geweldig.

Aardige mensen, beleefd in hulp taal en antwoord.

Friendly, on-time, caring

As described

Fijne tandarts en assistenten!

Deskundig personeel. Gemoedelijke sfeer.

Prettige en perfecte behandeling

Fijne benadering en een perfecte behandeling

Gezellige ontspannen sfeer

Open en relaxte sfeer. ongedwongen en altijd tijd voor een geintje

Tandarts en tandartsassistente hebben mijn tandartsbezoek vakkundig behandeld.

Gegevens waren door elkaar gehaald!! Van mij en mijn vrouw

prima verlopen

zoals altijd netjes op tijd en vlot verlopen

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.