Correct en netjes.

Eindelijk de kroon geplaatst, tevens weer de tanden en kiezen gereinigd. Heerlijk.

Zeer matig

De controle door de tandarts zelf is altijd uitstekend. Goed advies en duidelijke afspraken. Alleen deze keer was de behandeling van de assistente / mondhygiëniste zeer matig. Er werd naar mijn mening onzorgvuldig tandsteen weggehaald. Hier had ik na de tijd veel last van.

professionele praktijk

zeer goede behandeling .

Super fijne tandarts en assistent.

Geen klachten, gewoon goede ervaringen.

Goed en deskundig.

Ik kom er al jaren Deskundige behandeling.

Prettig

Goed en professioneel behandeld. Prettige sfeer en communicatie samen. Top!!

Je wordt prima geholpen, ook als ze onverwacht flexibel moeten zijn wegens een noodgeval

Ik had een vervangende tandarts, omdat mijn echte tandarts met spoed weg moest wegens persoonlijke omstandigheden. Ondanks het abrupte vertrek waren de tandartsen zo vriendelijk geweest om flexibel te zijn en zich aan te passen, zodat ik toch mijn controle zou hebben gehad.

Goed en duidelijk advies

Neemt de tijd en is duidelijk

Netjes behandeld

Overleg t.a.v. foto’s maken en nadenken over implantaat

Goed behandeld

NVT

Prettige en professionele benadering

Prima. Op tijd volgens afspraak. Uitleg over wat er ging gebeuren. Prettig contact.

Kon gelijk terecht.

Uitstekend geholpen

Goede en professionele hulp

prima, vriendelijk en bekwaam

Toppers!

Van binnenkomst tot vertrek, niets dan lof. Keurige behandeling bij de balie als ook een keurige behandeling bij de tandartsen zelf. Meedenkend, meewerkend. De angst voor de tandarts van vroeger is omgezet naar een veilige omgeving nu.

geweldig geholpen

duidelijk uitgelegd hoe hoe en wat ze ging doen.

goed te woord gestaan

tandarts is informatief en weet wat hij doet

Perfecte behandeling door de mondhygiëniste

Perfecte behandeling door de mondhygiëniste

Ontzettend goed werk geleverd door de mondhygiëniste.

De procesbewaking is niet op orde.

De eerste afspraak om de prothese te passen was een misser. De prothese was niet eens in productie genomen. Fouten maken kan, maar dit pas ontdekken als de cliënt al in de stoel zit, is een onververgeeflijjke fout. Al heb ik wel mijn excuses aangeboden voor mijn heftige reactie. Los daarvan. De laatste keer was de ontvangst netjes en de prothese is prima passend.

Duidelijkheid behandeling

Tijdens de behandeling wordt duidelijk aangegeven wat men gaat doen

Vriendelijk personeel en deskundig en goed geholpen

Niet lang hoeven wachten.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.