Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Prettige en zeer goede bejegening.

Een professionele tandarts die samen met de assistenten je een vertrouwd gevoel geven. Afspraak ook keurig op tijd nagekomen

Heel prettig geholpen

Wij zijn heel prettig geholpen zijn heel tevreden

Netjes geholpen

Duidelijk verteld wat aan de hand is

goede behandeling

De behandeling was, zoals altijd, goed. Jammer alleen dat ik door verschillende personen werd behandeld met vergelijking tot de vorige keer.

uitstekend

vriendelijk en goede uitleg over onderhoud en wat ze constateren. flexibel in planning.

Een heel goed prof. team.

Wij ,mijn vrouw en ik zijn blij met jullie team.We komen uit Enter en kunnen voor controle vaak samen komen.En de wachttijd is kort.Daar zijn we erg blij mee.!

Keurig geholpen en over het vervolg geïnformeerd.

Zie hierboven en netjes een offerte voor de vervolgbehandelingen ontvangen.

Over het algemeen heb ik het gebeuren als zeer positief ervaren. Iedereen was aardig, niemand uitgezonderd.

Snelle, pijnloze en effectieve reparatie

Fijn dat ik meteen geholpen werd en niet terug behoefde te komen. Prettige tandarts en goed geholpen! Weetniet zeker of ik de goede naam heb ingevuld

Snelle en vriendelijke behandeling

Behandeling keurig op tijd. Klantvriendelijke benadering.

Blij dat ik patient ben van Samenwerkende Tandartsen Almelo.

Jullie zijn altijd aardig en vriendelijk.

alleen weet ik niet wie mij geholpen heeft.

Behandeling bij de mondhygienist zeer professioneel uitgevoerd

Vriendelijk en een luisterend oor Goede zorg

Uitstekende service

Snel geholpen

Vv

C

Aardige mensen

Prima en professioneel

Hele goede vakkundige tandarts zeer vriendelijk!

Warm ontvangst. Goede uitleg tussen de handelingen door.. Echte vakman zeer aardige assistentes.

Heel goed

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Goed geholpen

Goed geholpen en goed advies

goed geholpen

afspraak verzet door de samenwerkende tandartsen. naar telefonisch contact

Geen angst voor de tandarts nu

Rustige tandarts (Firas) en assistente, maken je bezoek zover als mogelijk 'relax/makkelijk' hierdoor veel minder tandarts angst.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.