Snel en goed geholpen

Heel snel en snel geholpen

Vlot volgens afspraak

Vriendelijk en fijne tandarts en assistent.

Herl goed.

Heel goed.

Snel geholpen

Afspraak maken snel aan de beurt geen moeilijk doenerij.

Tot nu toe zeer tevreden van tandtechnicus Stef

Van de eerste kennismaking t/m het plaatsen van de gebitsprothese (tandarts en "nazorg" door de tandtechnicus bij drukplekken enzovoort, ben ik alleen maar positief ook als het gaat om de ontvangst bij de receptie.

Mooi op tijd

Neem aan dat het goed ging, heb geen klachten.

Fijne benadering van het gehele personeel

Blij met meedenkende tandarts. Staat open voor overleg, geeft duidelijk aan wat er staat te gebeuren.

Snel

Oude vulling uit kies gevallen kon snel terecht en kies is gelijk gevuld

Iedereen is even vriendelijk

Er wordt goed en duidelijk met de patient overlegt voor ze met de behandeling beginnen.

Goed geholpen

Geduldige vriendelijke tandarts, werkt prettig (voor zover een tandarts bezoek prettig is natuur).

Prettig

Omdat mijn vorige tandarts onverwachts stopt, ben ik overgestapt naar Samenwerkende Tandartsen. Heb ruime controlebehandeling als zeer prettig ervaren. Goede uitleg en tandsteenverwijdering door ervaren assistente, daarna controle met goede uitleg door een rustige tandarts, wat mij ook weer rustig maakte.

Goede uitleg over wat er mis is met je gebit

Prettig geholpen

Prettig en snel geholpen

Goede behandeling

Moest boren maar met verdoving wat ik ook gelijk kreeg. En tis een fijne tandarts.

Positief

Klantvriendelijkheid

Zoals altijd deskundig.

Vriendelijke mensen met uitstekende kennis

Ik ben goed te woord gestaan en kreeg antwoord op al mijn vragen

prima behandeling !

ik ben altijd goed geholpen door jullie , en dat gedurende vele jaren.

Goede zorg!

Iedereen is vriendelijk, zorgzaam, meegaand maar ook professioneel.

Prettige omgeving

Fijne open lichte ruimtes, rustig en adequaat personeel. Duidelijke uitleg, zeer vriendelijk.

Prettig geholpen en rekening gehouden met mijn ‘angst’ voor de tandarts!

Prettig geholpen en goede voorlichting door Melanie! Rekening gehouden met mijn ‘angst voor de tandarts.

Goed en vriendelijk

Op tijd! Behandeling kort en goed ! Ontspannend ! Ruimte voor een lach !

zeer vriendelijk personeel

Altijd meedenken en een prettige benadering bij de behandeling Zeer fijne assistentes, ook aan de balie.

Professioneel en klantvriendelijk

Amper tot geen wachttijd en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima behandeld.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.