Snel en vriendelijk

Hoefde niet lang te wachten en werd Vriendelijk en met aandacht behandeld.

Goed en snel behandeld

Eigenlijk zoals altijd werd duidelijk gemaakt wat er gebeuren moest. Dat werd ook zo uitgevoerd.

goed en vriendelijk

De assistente was geruststellend en vriendelijk. De tandarts kwam iets later, maar was ook geruststellend en erg vriendelijk.

Op tijd, meelevend en meedenkend.

Naar de tandarts gaan is nooit leuk daarom is een beetje persoonlijkheid belangrijk om toch elk half jaar de stap te nemen. Tuurlijk doe je het ook voor het behoud van je gebit...

Nee

Twee dagen geleden had ik een afspraak bij de tandheelkundige kliniek en het was de eerste keer dat ik een dokter zag, maar het was erg pijnlijk voor mij om zijn werk aan mijn tanden te doen. Ik ging naar de receptie en vertelde hen dit, maar ik zag geen enkele hulp van hen.

Al jaren prima

Gastvrije en goede medewerkers

Gewoon goed en helder

Goede ontvangst, snel opgehaald door de assistente. Tijdens gezellig gesprek eerste check, goede tips gehad. Tandarts liet eventjes op zich wachten, die had eigenlijk geen puntjes..Alleen dezelfde tips. Het was eigenlijk vrij gemoedelijk, bijna gezellig. De klantervaring is daar belangrijk.

Goede communicatie en optijd

Was netjes en snel

Warm welkom

Altijd een vriendelijke ontvangst. Voor behandelingen wordt alle tijd genomen en er is rust en aandacht.

Zo als gewoonlijk weer perfect

Gebitsbehandeling gehad en weer perfect geholpen

Als zeer prettig ervaren

Zeer prettig

Fijne begeleiding en prima zorg.

Goede behandeling in een relaxte sfeer. Wordt vriendelijk geholpen bij receptie.

Kundig en voorzien van goed advies

Prettige sfeer en goede uitleg over de conditie van mijn gebit. Zeer competente balie medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen voor hun klanten.

Goede en duidelijke zorg

De tandarts legde duidelijk uit wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Ook de mondhygiënist is erg servicegericht en duidelijk.

Zorgvuldige, patientgerichte behandeling.

Snelle en goede hulpverlening.

X

X

Goed behandelt er wordt naar je geluisterd als je klachten hebt.

Fijne assistente en tandarts

Rustig en vertrouwd gevoel

Prima tandarts

Mooi

Ik heb een mooi ervaring

Geen commentaar

Geen commentaar

Neemt ruim de tijd en heeft uitgebreid aandacht besteed om oorzaak van pijn van verstandskies te achterhalen

Ik ben hier goed, snel en vriendelijk ontvangen

Klantvriendelijk, professioneel en goed

Is goed

Ik vind is goed gedaan

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.