Heel prettig

Goed geholpen en gemotiveerd met wat ze bij je doen. Het is erg helpend.

Prettig geholpen, vol respect naar de klant

Behulpzaam, tandarts geeft aan wat de behandeling is. Verteld wat jij/zij gaat uitvoeren

Vakkundigheid

Ik vond het wel jammer dat er steeds gestoord werd. In en uitgaan v personeel om wat te vragen of mee te delen Verder goede uitleg! Rustige tandarts. Ik heb er vertrouwen in voor de verdere behandelingen.

Tandarts en assistente

Kort maar goed

Hele fijne geruststellende behandeling, en goede uitleg en antwoord Op mijn vragen Ook over paula zeer tevreden.

Fijne ervaring goede artsen en fijn personeel

Afspraak op tijd, geen wachttijd. Goede controle. Zoals altijd: tevreden

Snel geholpen

Smorgens brak er een stuk van mijn voortanden, smiddags kon ik al terecht. Na vriendelijke ontvangst werd mijn tand herstelt met een resultaat. Mooier dan dat het was. Super blij mee

Goed.

Prima geholpen,goede uitleg wat er ging gebeuren.

Zeer kundig met duidelijke uitleg.

Ik was erg tevreden met mijn vorige tandarts maar dit is overtreffende trap.

snel en deskundig

Prima tandartsen kom er al jaren

Gewoon goed

keurig geholpen

netjes en keurig, goed op de hoogte gehouden

Professioneel en duidelijk

duidelijke uitleg over behandeling

perfect

er moest 1 gaatje worden gevuld, dit werd snel en zonder problemen gedaan

Mondhygiëniste was prima tandarts slecht

Zie mijn mail van 2 augustus

Fijne sfeer goede zorg

Alles klopt

Ik kon snel terecht nadat een stukje van mijn tand was afgebroken, ook kon het in combinatie met de controle. De behandeling verliep snel en pijnloos. Humor en gebabbel op momenten dat het kan. Werkt goed samen met zijn assistente Annemarie. Een dikke prima.

Gewoon goed

Had last van tandpijn en kon gelijk de volgende dag komen dat was fijn

Fijne tandarts die heel rustig is. en zeer vakbekwaam is. Ik ben zelf heel bang , maar kwam er weer gelukkig zonder hoofdpijn vandaan dat zegt heel veel. Ook de dames achter de balie zijn altijd zeer vriendelijk

Wat een aardige en geduldige mondhygiëniste!

Goed advies

Ik heb goed advies gekregen hoe ik mijn tandvlees verder moet verzorgen. De mondhygiëniste was heel lief en beantwoorde al mijn vragen.

Prima geholpen

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.