Anita was TOP !! JAMMER DAT JE WEG GAAT.

Veel geduld en rust tijdens mijn behandeling. Ik ben HOOGGEVOELIG en heb een LAGE PIJNGRENS. Zij had er begrip voor.

Top mondhygiënist die goed alles uitlegde voordat hij begon .

Fijne behandeling.

Heel goed

Fijne mondhygiëniste, zorgvuldig gewoon goed.

Heel Goed

Ik heb goed gevoel bij de tanarts

Vriendelijke personeel.

Bedankt.

Vriendelijk en meedenkend

Janneke is een fijne tandarts. Vriendelijk, meedenkend in de mogelijkheden.

Prettig

Prettig behandeling

Wat een fijne tandarts

Ben bij tandarts kuiper geweest. Hele fijne rustige tandarts die secuur werkt en vertelt wat hij gaat doen. Ook tijdens de behandeling houdt hij je in de gaten! Heel fijn!

Positief

Tandarts Kuipers luistert naar je, neemt je serieus en neemt de tijd.

Uitstekende uitleg van de noodzakelijke ingreep

Voor controle en probleem met kies bezoek gebracht. Tandarts Kuijpers heeft uitstekend uitleg gegeven over de probleem kies. Zeer netjes de kies verwijderd en nazorg uitgelegd. Tevens goed advies voor mogelijkheden rondom een mogelijk te plaatsen frame. Kortom top.

Heel fijn geholpen! Hele aardig tandarts! Leuk met de kinderen!

Hij maakt er altijd een “feestje” van, met name heel fijn voor onze kids! Hij legt alles goed uit!

Was wegens enorme angst jaren niet geweest. Natuurlijk komen er dan problemen. Was bang dat ik niet meer in het dossier zou voorkomen. Ik kon buitenverwachting toch direct terecht. Kies getrokken en een afspraak voor controle gemaakt. Tandarts geeft stap voor stap aan wat er gaat gebeuren. Dit durf ik wel aan.

Heel goed

Uitstekende tandarts, lieve assistentes goede administratie personeel.

Prima behandeling gehad

Door vervangend mondhygiëniste van Anita. Ik heb gevraagd bij haar te mogen blijven.

Ik stond na 5 minuten weer buiten

Het was mijn eerste keer bij deze tandartspraktijk. Ik had wat meer persoonlijke aandacht verwacht. Mijn dossier was ook niet op orde dus kon men ook niet zien wat er eigenlijk moest gebeuren. Ik had verwacht dat ik bij mijn inschrijving als nieuwe patient, er op gewezen zou worden dat ik de vorige tandartspraktijk toestemming had moet even geven om mijn dossier door te sturen. Nu was er niets bekend en wist men dus niet wat er moest gebeuren (wel / geen foto's etc) Tevens had ik een afspraak voor zowel mondhygieniste als tandartsafspraak. Maar dat was niet zo doorgekomen en dus had ik alleen een bezoek bij de tandarts. Met mijn gebit is eigenlijk niets mis. Dat werd herhaaldelijk gezegd, maar met als resultaat dat ik binnen 5 minuten weer buiten stond.

Rustige houding en duidelijke uitleg bij controle bezoek

Fijn dat de tandarts duidelijkheid geeft wat en waarom hij iets doet. Luistert naar mijn vragen en geeft duidelijke uitleg

Prima tandarts

Prettige tandarts en maar ook mondhygiënisch

een rustige prettig ervaring

Lennart Kuipers is een rustige man die voorzichtig en respectvol werkt, goed uitlegt en de tijd neemt.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

Super tandarts

Sociaal vriendelijk goede kennis van zaken Nemen de tijd voor je

Prettige en goede hulpverlening

Ik werd prettig geholpen en alles werd goed uitgelegd, er werd zelfs meegedacht met de kosten en mijn verzekering.

Mijn gebit frame was toe aan een reparatie na passen en meten in de middag weer kunnen ophalen service was zeer professioneel ben zeer tevreden

Ik ben volop tevreden over de vakkundige behandeling zowel bij de tandhygiene (Kimberley)  als bij de tandarts (Kuipers).

Pijnklacht snel verholpen.

Nadat een kies beschadigd was geraakt, kon ik snel terecht voor behandeling. Gelukkig hoefde er niet geboord te worden (ik ben een panische patiënt) en dus behandeling zonder verdoving. De kies is gerepareerd en daarmee de pijnklacht verholpen.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.