Fijne deskundige tandarts.

fijne en prettige tandarts die goed meedenkt. Ook snel geholpen

Nvt

Snel contact en snel terecht

Gijne personen

Na jaren van angst, eindelijk eens naar de tandarts zonder stress. Onze tandarts Talitha is zo vriendelijk en rustig! Ook is ze zo leuk met onze kinderen. Ik ben echt zeer tevreden!

Goed behandeld

Tevreden met de Tandarts Snel behandel Duidelijk Oplossing gericht Erg vriendelijk Geduldig

Top voor de flexibiliteit

Ik had een afspraak bij de mond hygiëniste en direct aansluitend mocht ik tussendoor naar de tandarts

Prettig behandeld

De mondhygiëniste neemt rustig de tijd, werkt zorgvuldig en voorzichtig. Erg prettig.

Snel professioneel geholpen.

Afgebroken kies, leeftijd, slijtage, etc.. niet bijzonder, moest wel snel verholpen, 1 telefoontje, snelle afspraak, de volgende dag probleemloos in 1 keer verholpen door 2 jongedames, perfect, snelheid van werken, het leek wel een F1 banden wissel, vrijdagmiddag en het was druk, hoe dan ook, perfect! Sorry, naam tandarts vergeten.

Goed en keurig

Prima. Ik denk dat het een Turkse vrouw was maar dat weet ik niet zeker. Heel vriendelijk en bekwaam. Zo kwam ze op mijn over.

Tandarts houdt van doorpakken

Ik kwam met pijnklachten aan een kies. Er is een foto gemaakt en de kies bleek gebarsten van boven naar beneden met een flinke ontsteking eronder. In overleg besloten de kies te trekken. Goede uitleg en weinig tot geen pijn ondanks dat er even flink gesjord moest worden aan de wortel. Nu 2 dagen verder zijn de klachten verdwenen en rest slechts nog gat waar we later misschien nog iets mee gaan doen. Top dat er direct is ingegrepen!

Prettig contactmoment

Er werd tijdens onze intake op leuke manier met de kinderen omgegaan en ook wijzelf voelden ons op ons gemak. En dat vonden we belangrijk. Naast controle hadden we geen bijzonderheden dus daar kunnen we niets over zeggen.

Duidelijk, vriendelijk, geïnteresseerd, rustig. Ik ben erg lij met de tandarts.

De mondhygiëniste was de beste die ik ooit heb gehad !

Ik weet even niet haar ( buitenlandse) naam maar zal zeker weer bij haar terug komen. Perfect !! Nu de rekening nog….

Aardige en vakkundige mondhygiëniste.

N.v.t.

Fijne mensen, goed geholpen

Vriendelijk

Ik had het idee dat mijn klacht niet goed werd begrepen. Mijn kaken zitten vol ontstekingen en ik heb pijn. Het kauwen gaat ook steeds moeilijker. Toch probeert men mijn te overtuigen dat het meevalt en een kunstgebit is niet nodig. Misschien is het raadzaam om beter naar de cliënt z’n klachten te luisteren. Ben al bijna 40 jaar (bij tandarts Overmars begonnen) een cliënt bij jullie.

Ik ben heel goed geholpen

Er werd steeds verteld wat er ging gebeuren, dat is prettig om te weten tijdens een behandeling. Goede uitleg.

Goed geholpen

Voor zover ik dat kan beoordelen ben ik goed geholpen. En, wat ik heel belangrijk vind, op een vriendelijke manier.

Deskundig

Positief, rustige en vriendelijke benadering

Goed luisterend, gaan uit van wat een cliënt belangrijk vind en wat nodig is.

Vriendelijk personeel,duidelijke communicatie, goed bereikbaar

We werden vriendelijk geholpen, zowel door de tandarts als de anderen. Ook werden de kinderen fijn begeleid.

Tot volle tevredenheid ontvangen

Ik ben vriendelijk ontvangen en zeer goed behandeld door Lennard Kuipers waar ik het volste vertrouwen in heb.

Prettig geholpen

Goeden en volgens afspraak geholpen

Zeer bekwame en betrokken behandelaar

Sedert meer dan 20 jaar onder behandeling de laatste 15 jaar als diabetes patient

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.