goede behandeling

goede behandeling en geen lange wachttijd

goeie tandarts

goed geholpen

Snel en correct behandeld.ze luisteren goed naar de wensen van de te behandelen persoon.

Professioneel en aardig

Stelt je op je gemak en heeft goede adviezen

Vriendelijk en deskundig

Lennart vertelt rustig en vriendelijk wat hij gaat doen en voert dit vervolgens deskundig uit, in goede samenwerking met de assistente.

Geen klachten over de behandeling

Goede en snelle behandeling

Graag de voorziene kosten voordat de stoel plat gaat.

Mijn vaste tandarts was niet aanwezig en werd door een ander geholpen. Kwam binnen met klachten welke kort werden bekeken. Na overleg bleek er maar 1 mogelijkheid te zijn qua ingreep. De assistent werd al geïnstrueerd de materialen te halen, de stoel ging al horizontaal en toen werd benoemd; "dit kost wel 300€" Waarop ik zelf aangaf daar eerst serieus over na te moeten denken. Zou fijn zijn als dat van te voren aangegeven word, zeker als het om een ingreep gaat die normaliter niet gedekt word door de verzekering. Uiteindelijk was ik waarschijnlijk 5 minuten binnen en ben bang dat ik wel een mooi factuurtje ga krijgen. Logisch, maar voelt toch heel anders dan bij mijn vaste tandarts. Waar ik overigens graag bij kom. Maar die is dan ook ontzettend aantrekkelijk. Dat scheelt behoorlijk XD

Altijd prima zorg, en erg aardig en meedenkend.

Uitstekend mondhygiëniste

Uitstekend mondhygiëniste, betrokken, vertelt wat ze gaat doen, kundig. Héél erg jammer dat ze weggaat.

Altijd een gezellige tandarts

De tandarts is altijd vrolijk, hij maakt mij altijd aan het lachen

Eerste bezoek

Na een eerste bezoek een prima gevoel over gehouden

Prima, snel en vakkundig geholpen bij een spoed reparatie,

Prettig en doelgericht.

Prettig en adequaat geholpen

Goede tandarts

Vriendelijke receptioniste Ellen

Helemaal naar wens behandeld , geen klachten !!

Ik dacht dat ik dat al had gedaan , zie vorig bericht

Ben tevreden over de behandeling van de tandarts.

Altijd wordt er in overleg een afspraak gepland voor zowel de tandarts en de mondhygiënist.

Zag er tegen op 100%mee gevallen

Tandarts Kuipers vind ik een hele fijne rustige tandarts. Zag er enorm tegen op wortelkanaal behandeling. Het is mij 100% mee gevallen.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke mensen door de hele praktijk. Vakkundig geholpen, met duidelijke uitleg wat er ging gebeuren

Heel prettig geholpen, iedereen erg vriendelijk

Helaas weet ik niet de naam van degene die mij heeft geholpen maar ik weet wél dat ze 'n huis heeft gekocht in Arnhem. Ze heeft m'n gebit weer prachtig schoon gemaakt op 'n hele rustige prettige manier!

Lieve tandarts

De tandarts die ik altijd heb, weet van mijn angst af en houdt daar altijd rekening mee.

Fijne tandarts

Een prettige ervaring voor een tandarts afspraak

Fijne tandarts

Die luistert en goed zijn werk doen

Een prettige praktijk

Sinds tandarts Kleinjan al in deze praktijk onder behandeling. Sinds enkele jaren tandarts Kuipers Een zeer prettige en kundige persoonlijkheid die je rust geeft

Geweldig goed geholpen.

Geweldig goed geholpen door de mannelijke tandarts. Top!

prima!

zie boven

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.