Ontspannen ervaren

Kon vrij snel komen, goede uitleg en komt vooral rustig over, wel zo fijn als je in de stoel ligt.Geeft ook advies voor na de ingreep.

prima behandeling

heel goed

Heel Goed

Goed welkom als eerste gesprek

Goede behandeling

Goede, gezellige, belangstellende meisjes, ga er met plezier heenr

Heel fijn goed

Fijne rustige tandarts

Fijne rustige tandarts die zijn werk serieus neemt. Voor het eerst geweest , kom van een andere tandarts in andere woonplaats.

Prima!

Tandarts neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Zeer vriendelijk en kundig.

Altijd vriendelijk en professioneel

prima,

goede uitleg van de ""werkzaamheden. prettige omgang.

Ik keek er tegenop maar na mijn bezoek bij Fady durf ik weer naar de tandarts.

Door mijn eerdere ervaringen durfde ik niet goed naar de tandarts maar door de manier waarop Fady je geruststelt en behandeld durf ik weer een tandarts bezoek aan. Dankjewel daarvoor.

Goed, snel en vriendelijk

Prima gedaan

Goed geholpen

Prettig

Ondanks mijn angst voelt het comfortabel

Snelle afspraak ivm afbreken tand

Daarnaast een wortel geconstateerd en verwijderd

Kundig en vriendelijk

Gelukkig blijft tandarts Kuipers nog even in de praktijk. De vele wissels in personeel vind ik persoonlijk minder voor patiënten. Allround een prettige ervaring.

prima en vriendelijk

Kort en bondig, hele plezierige omgeving als ik weer eens op controle kom. En dat voor iemand die vroeger veel angst had voor een tandarts. Houden zo. Mijn kleindochters hebben dezelfde tandarts en vinden het ook een fijne man.

Zeer kundige en fijne tandarts

Voor zowel de periodieke controles als bij de hulp na een ongeval is de tandarts zeer deskundig en pas tevreden over het eindresultaat als hij zelf tevreden is. Erg blij met de kennis en ervaring van de tandarts die mijn gebit goed heeft kunnen herstellen na een ongeval.

Goede vertrouwendwekkende tandarts

Ik heb 2 minder goede ervaringen, alhoewel nog ruim voldoende. 1 mailing van dec receptie: tekstueel wat zwak, en onzorgvuldig: document vergeten toe te voegen. Maar niet erg storend. 2. Moest beide keren erg lang wachten, terwijl de afspraak per 5 min. wordt gepland. Ksn gebeuren, ben nog maar 2 keer geweest

fijne ervaring

Na jaren niet te zijn geweest, heb ik een andere tandarts gezocht en zodoende ben ik terrecht gekomen bij samenwerkende tandartsen de maten. Hier ben ik vriendelijk en met rust behandeld. Erg prettig bezoek. Een wortel kanaal behandeling en 2 kiezen moesten behandeld worden maar ik werd fijn geholpen en in de gaten gehouden, er was ruimte om iets aan te geven wat ik erg prettig vond. Ook op het financiele gebied werd er goed met mij nagedacht en niet zomaar iets gedaan. Dit vond ik ook erg prettig.

Helemaal prima

Netjes behandeld. Heel prettig dat de tandarts vraagt of hij bijvoorbeeld even tandsteen weg mag halen. Vroeger werd er niets gevraagd. Nu gaat alles in overleg, heel fijn. Zeker voor de kinderen.

Snel en adequaat

Snel en adequaat

Mijn ervaring was heel goed.

De wachttijd was kort. De controle was snel en grondig. De tandarts vriendelijk.

Prettig, klantvriendelijk en deskundig!

Ik was 10 minuten later aan de beurt, maar er zaten bekenden in de wachtkamer en er was genoeg te lezen. Tip 1: Misschien een andere plek zoeken voor de schoonmaakkar ipv. onder de kapstok? Tip 2: Alles ziet er keurig en schoon uit, maar wel een beetje kaal. Misschien nog een schilderij naast de dames van de receptie?

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.