Niet fijn!

Het was niet prettig. Al een paar keer terug geweest, omdat een kies niet goed gevuld is en daar alleen maar ongemak van ervaar. Ontstoken tandvlees, plakkende lekkende kies en veel pijn.

Goed en snel geholpen

Mijn vulling was afgebroken en ik werd dezelfde dag nog geholpen door een zeer vriendelijke tandarts. Met een half uurtje stond ik buiten met een nieuwe kies.

Vriendelijke

Vriendelijk goede behandeling doen het werk goed

zoals het behoort te zijn denk ik .

vriendelijk, efficiënt en en duidelijk.

Overzichtelijk en goed georganiseerd

Ik ben zeer tevreden en wordt altijd goed geholpen. Ik kom altijd bij Talitha en zij is zeer kundig.

Professioneel echter het invoelend vermogen laat soms te wensen over

Zie boven

Nog geen eens de helfbvan me gebit schoongemaakt.

Heb 40 minuten in de stoel gezeten en nog niet eens de helft van me gebit is schoon Gemaakt. Moest maar een nieuwe afspraak maken om terug te komen. Vind dit erg slecht. Normaal zit ik 45 minuten in de stoel. En is me hele gebit schoon.

Super lief voor de kinderen

Ze hebben er een feestje van weten te maken. Goede duidelijke uitleg in begrijpelijke taal voor de kinderen. Mijn twee kinderen hebben het als positief ervaren!

Gezellig en altijd goed behandeld

Ik heb mijn tandarts en orthodontist daar zitten. En bij beide wordt Ik altijd top geholpen. Ben er erg blij mee. Ze leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je. De assistente van beide zijn super aardig.

Prima verlopen behandeling

Zeer prettig goede uitleg zeer zorgvuldig!!

Alles ok

Zoals altijd weer geweldig professioneel behandeld

Hoewel ik een gebitsprothese heb is de periodieke controle van de toestand van de kaak en de implantaten, alsmede onder- en bovenpro-these zeer belangrijk. De controle is zeer zorgvuldig. Ik ben uiterst tevreden.

Uitstekend geholpen

Enorm prettig en duidelijk geholpen, zoals ik mij wenste.

Vriendelijk

Vriendelijke preventieassistente die duidelijk alles uitlegt en regelmatig vraagt of het goed gaat! Tandarts ook vriendelijk en vertelt wat ze gaat doen

Vriendelijke tandarts

Vriendelijke tandarts die mij netjes heeft geholpen. Hij gaf mij de tip om elke ochtend en avond te gaan flossen.

Begrip en luisterd naar de client

Vanwege mijn angst die ik geuit hebt werd er goed gereageerd en er was begrip. Fijn dat er werd geluisterd en dat er meegedacht wordt aan een oplossing.

Geen idee

Geen idee

Bij tandarts geweest voor controle. Prima behandeling en duidelijke uitleg ivm klacht over een pocket.

Geruststellend

De Behandelingen worden met zorgvuldig en geruststellend uit gevoerd en zeer vriendelijk en zelfs met een schouder klopje, en als ik mij na de goede behandeling even niet lekker voel dan word ik netjes even tot rust gelaten (natuurlijk word er naar mij gekeken en zien en weten de behandelaars dat er niets ergs aan de hand is maar dat het meer door mijn angst en vrees van mijn verleden in mijn jeugd niet goed behandeld was door de destijds by een andere bestaande tandarts praktijk)dus by deze tandarts voelt heel fijn en deze wacht tot ik weer lekker voel, dan loopt deze arts naar mij toe en zegt,, zo even door heen zetten he en steekt een hand naar mij en schud hy mijn hand en zegt met een lieve glimlach tot gauw.

Vriendelijk en duidelijke communicatie

Zeker om aan te bevelen.

Zeer vlotte en pijnloze behandeling

Vriendelijke praktijk

Prima persoon goede ervaringen mee.

Vlot geholpen, vriendelijke tandarts

Vlot geholpen, vriendelijke tandartsen. Duidelijke uitleg en behandel advies.

Uitstekend geholpen

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.