Technisch in orde

Houdt zich aan de tijd, goede behandeling

Zeer prettige tandarts

Ik was 20minuten voor mijn afspraak aanwezig en tot mijn verbazing werd ik al opgehaald. Tandarts L.Kuipers is een zeer prettige tandarts in omgang en ook zeer kundig.

Goed behandeld

Fijn gevoel

Ik ben zeer tevreden.

had snel een afspraak toen ik belde omdat er een stukje van de vulling in mijn kies was afgebroken. En kreeg een hele fijne behandeling. Zeer tevreden.

Netjes , schoon, goed time management , respectvolle communicatie

Heel prettig

Prettig geholpen, vriendelijke mensen.

Professioneel

Goed geholpen, er wordt altijd duidelijk verteld wat er aan de hand is, wat er gaat gebeuren en wat mogelijk is. Ik kan alleen de tandarts doorgeven, waar ik zeer tevreden over ban, maar ik ben ook tevreden over Carmijn.

het was goed

Dat was heel goed gegaan.

Geduldige tandarts

Geduldig aardig spontaan

Snel en vakkundig geholpen

Ik kon binnen een uur terecht met kiespijn en daarna ook direct geholpen om van de pijn af te komen.

Zeer klantvriendelijk

Prettige tandarts (en assistenten). Legt alles goed uit, is rustig en stelt de kinderen op hun gemak. Ook de verdere service (maken van nieuwe afspraken) is prima.

Klantvriendelijk

Nette ontvangst. Er is ruimte voor een dialoog met de arts over het behandelplan. Effectieve agendering.

Prima, goede uitleg en goede behandeling

Bij de mondhygiëniste werd mij duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Behandeling was verder helemaal prima!

Zal geen andere tandarts willen

Geweldige mondhygiënist

Nu vind ik jullie allemaal fijn maar wat een duidelijke taal spreekt deze mevrouw. (Naam mij niet bekend) Duidelijk uitleg geven en je gerust stellen. Ook samen nog even gelachen. Met schone tanden en een lach de deur uit. Dankjewel!

Heel tevreden

Dit was mijn eerste bezoek en ik was zeer tevreden over alle aspecten.

Gewoon goed

Werd goed geadviseerd wat ik wel of niet kon doen

Super goed

Een hele fijn tandarts plus assistent Werd super goed een snel geholpen Een10 plus

Geweldige man

Ben super goed behandeld.Deze man denkt met je mee.Moest een kies gevuld worden.Hij adviseerde geen verdoving te nemen.Stelde achteraf ook niets voor.

Zorgzame behandeling (tandsteen verwijderen en spalkje vastzetten

De behandeling was heel goed, alleen vind ik het wel vervelend dat ik op één dag twee keer moest (terug) komen. Ik had meerdere afspraken. Normaal gaat het in één keer door.

Deskundige behandeling en respectvolle bejegening

Behandeling is zorgvuldig uitgevoerd door een vriendelijke mondhygiënist. Hetzelfde geldt voor de herinnering aan de afspraak vooraf en het contact met de receptioniste aan de balie.

Hartstikke goed , aardige mensen

Voel me daar altijd prettige

prima vakkundig en vriendelijk

prima vakkundig en vriendelijk

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.