Ben altijd bij dezelfde mondhygiënist,nu kreeg ik een vervanger zonder daarvan op de hoogte gebracht te zijn.Behandeling heb ik als onprettig ervaren ondanks verdoving.
Vriendelijk en eigen inbreng zeer goed mogelijk
Wij zouden graag de naam van de behandelende tandarts in de (herinnering)email afspraak willen zien, naast de behandeltijd.
Ik was niet helemaal fit en was heel blij dat ze me met respect heeft behandeld en steeds vroeg of t goed ging.
We gaan elk half jaar met het hele gezin, waaronder 4 kids. (In de leeftijd van nu 5-12) Voor iedereen is er tijd, en alles wordt uitgelegd. Heel erg fijn. De kids vinden het totaal niet erg om naar de tandarts te gaan. (Terwijl er al het nodige is gedaan bij de kids, van kiezen trekken, kroontjes plaatsen, foto’s maken)
Prettige tandarts en assistente. Had zich goed voorbereid op het eerste consult door het dossier van de vorige tandarts te kennen en reeds ingevoerd in eigen systeem. Hierdoor geen extra foto's of handelingen nodig. Ben er blij mee.
Zowel aan de balie als in de behandelkamer waren de personen die we daar ontmoeten positief aanwezig. We waren er voor het eerst, toch voelde ik me respectvol bejegend.
Goede halfjaarlijkse controlebeurt, met eerlijk advies over eventuele behandeling.
Met een afgebroken kies naar de tandarts. Ik kwam bij een collega van mijn vaste tandarts terecht. Ondanks mijn zorgen en spanning op het moment wist Fady hier mij op gerusttestellen. Rustig en helder over de behandeling en vervolg. Ik ging na 20 minuten weer weg, en was prettig verbaasd over de rustige behandeling. .
Ik ben goed door zowel de tandarts als de mondhygiënist geholpen.
prettig
Ik heb eerst me gebid laten rijnigen. De dame die dat deed was zeer vriendelijk en netjes. En daarna me controle. Me tandarts was zo als altijd erg vriendelijk en duidelijk.
Zoals altijd correct geholpen.
vorige tandarts in de maten is zonder bericht aan mij verdwenen,en na twee jaar zonder controle ,eindelijk kunnen inschrijven bij de samenwerkende tandartsen Apeldoornen . .Ben uitstekend ontvangen en zeer tevreden met de behandelingen.
In de wachtkamer kan je mee luisteren met de gesprekken van de telefoniste. Dit zou niet moeten . Gaat de wachtende soms niks aan .
Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Talita.
een goede tandartspraktijk
Naar de tandarts gaan is niet leuk. Maar Janneke stelt je op je gemak, is duidelijk in haar handelingen en legt haar beoordeling uit! Dat is prettig
Bij binnenkomst meteen gevraagd mee te lopen naar de tandarts. En uitermate goed en volledig geholpen.
Ik werd adequaat onderzocht, er was duidelijke uitleg!
Alleen maar goeie ervaringen, prettig.
Ik ben vandaag prima geholpen. Ik had twee afspraken ( reiniging / controle) en ben door beide medewerkers prima geholpen. Ze waren beiden vriendelijk, kundig en hebben mij van goed advies voorzien.
Snel en vakkundig
Er wordt de tijd voor je genomen en dingen worden goed uitgelegd. Er hangt verder een fijne sfeer en er word met meerdere disciplines samengewerkt. Zoals preventieassistente en orthodontist.
Goed geholpen, deskundige medewerkers.
Waleweingaarde 6
7329 BD Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.