Onprettig

Ben altijd bij dezelfde mondhygiënist,nu kreeg ik een vervanger zonder daarvan op de hoogte gebracht te zijn.Behandeling heb ik als onprettig ervaren ondanks verdoving.

snel en vakkundig

Vriendelijk en eigen inbreng zeer goed mogelijk

kundig

Wij zouden graag de naam van de behandelende tandarts in de (herinnering)email afspraak willen zien, naast de behandeltijd.

Heel zorgvuldig en met respect.

Ik was niet helemaal fit en was heel blij dat ze me met respect heeft behandeld en steeds vroeg of t goed ging.

Fantastisch met kinderen

We gaan elk half jaar met het hele gezin, waaronder 4 kids. (In de leeftijd van nu 5-12) Voor iedereen is er tijd, en alles wordt uitgelegd. Heel erg fijn. De kids vinden het totaal niet erg om naar de tandarts te gaan. (Terwijl er al het nodige is gedaan bij de kids, van kiezen trekken, kroontjes plaatsen, foto’s maken)

Vriendelijk ontvangst bij deze (voor mij) nieuwe tandartsenpraktijk

Prettige tandarts en assistente. Had zich goed voorbereid op het eerste consult door het dossier van de vorige tandarts te kennen en reeds ingevoerd in eigen systeem. Hierdoor geen extra foto's of handelingen nodig. Ben er blij mee.

Vriendelijke ontvangst en goede deskundige aandacht voor het gebit.

Zowel aan de balie als in de behandelkamer waren de personen die we daar ontmoeten positief aanwezig. We waren er voor het eerst, toch voelde ik me respectvol bejegend.

zeer tevreden

Goede halfjaarlijkse controlebeurt, met eerlijk advies over eventuele behandeling.

Prettige behandeling

Met een afgebroken kies naar de tandarts. Ik kwam bij een collega van mijn vaste tandarts terecht. Ondanks mijn zorgen en spanning op het moment wist Fady hier mij op gerusttestellen. Rustig en helder over de behandeling en vervolg. Ik ging na 20 minuten weer weg, en was prettig verbaasd over de rustige behandeling. .

Bekwaam en vriendelijk personeel

Ik ben goed door zowel de tandarts als de mondhygiënist geholpen.

snel en goed geholpen

prettig

Vriendelijk en netjes behandeld

Ik heb eerst me gebid laten rijnigen. De dame die dat deed was zeer vriendelijk en netjes. En daarna me controle. Me tandarts was zo als altijd erg vriendelijk en duidelijk.

fantastisch

Zoals altijd correct geholpen.

uitstekend

vorige tandarts in de maten is zonder bericht aan mij verdwenen,en na twee jaar zonder controle ,eindelijk kunnen inschrijven bij de samenwerkende tandartsen Apeldoornen . .Ben uitstekend ontvangen en zeer tevreden met de behandelingen.

• hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

In de wachtkamer kan je mee luisteren met de gesprekken van de telefoniste. Dit zou niet moeten . Gaat de wachtende soms niks aan .

• hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee

Fijne tandarts

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Talita.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.

alles goed, zoals altijd

een goede tandartspraktijk

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Prima geholpen met duidelijke uitleg

Naar de tandarts gaan is niet leuk. Maar Janneke stelt je op je gemak, is duidelijk in haar handelingen en legt haar beoordeling uit! Dat is prettig

Geweldig ontvangst en

Bij binnenkomst meteen gevraagd mee te lopen naar de tandarts. En uitermate goed en volledig geholpen.

Goede behandeling, ervaren mensen

Ik werd adequaat onderzocht, er was duidelijke uitleg!

Zeer prettig

Alleen maar goeie ervaringen, prettig.

Ik ben vandaag prima geholpen. Ik had twee afspraken ( reiniging / controle) en ben door beide medewerkers prima geholpen. Ze waren beiden vriendelijk, kundig en hebben mij van goed advies voorzien.

Klacht prima geholpen.

Snel en vakkundig

Fijne tandarts

Er wordt de tijd voor je genomen en dingen worden goed uitgelegd. Er hangt verder een fijne sfeer en er word met meerdere disciplines samengewerkt. Zoals preventieassistente en orthodontist.

Goede snelle service

Goed geholpen, deskundige medewerkers.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.