Netjes en snel

Goede zorg voor gebit en mens.

Goede en duidelijke uitleg over wat er te gebeuren staat en wat het gaat kosten. Heeft goed oog voor het comfort van de patiënt. (extra kussentje voor de rug) Komt vakkundig over en is geduldig.

Goede voorlichting

Goede voorlichting aangaande behandeling

pijnlijker dan vorige keer maargoed resultaat

ik heb andere preventieassistente gekregen. Behandeling pijnlijker dan bij de vorige preventieassistente vind ik persoonlijk. Verder wel vriendelijk en legt alles goed uit. Mogelijk was mijn gebit nu gewoon slechter dan vorig gaande keren? iig goed uitleg gekregen hoe ik mijn gebit moet schoonhouden. Er werd nu gesproken over verwijzing naar mondhygiëniste maar dat heb ik afgelopen jaren nog nooit gehoord.

Nvt

Rustige uitleg, aandacht voor mij, goed resultast

Direct geholpen

Had een klein probleempje met een voortand, kon dezelfde dag terecht, en super goed en fijn geholpen.

Positief en goede aandacht voor patient

Zeer vriendelijke en rustige ontvangst. Interesse en uitleg van de controle uitslag. Vragen duidelijk beantwoord. Zeer prettig om steeds door dezelfde tandarts te worden behandeld.

prettige sfeer en goede behandeling

Prettige praktijk en professionele behandeling

Een fijne, rustige, veilige ervaring. Beste tandarts die er is.

Wij hebben de beste en liefste tandarts die er is. Ook de receptioniste zijn de beste en aardigste die er zijn! Wij gaan nooit meer weg bij jullie praktijk. Altijd vriendelijk alles netjes en schoon en de tandarts neemt alle tijd voor je, stelt je gerust en ziet je echt.

Professioneel en aardig.

Erg vriendelijke mensen bij de balie. Tandarts was professioneel en goed met onze kleine kinderen.

Tevreden

Aandacht voor de patiënt voor de behandeling

Snelle reactie en vlug geholpen na afbreken van een gedeelte van een kies.

doodeng maar oke

Ik heb prikangst en vind ook tandarts behandeling erg eng. Hier gaat mijn tandarts heel goed mee om en is de behandeling geslaagd.

controle en gebitsreiniging

Het halfjaarlijks bezoek verliep weer vlot. De mondhygiëniste vond dat ik nog wat meer mijn best moest doen (prima). en bij de tandarts was er een controle werden nieuwe foto's gemaakt. Binnen een uur was ik weer klaar.

Professionele behandeling

Vriendelijke en professionele behandeling.

(Kind!)vriendelijk, pragmatisch, duidelijk

Na door een aantal verschillende verhuizingen patiënt te zijn geweest bij andere tandartsen zijn we echt heel blij met Talitha en collega’s. Heel duidelijk, efficiënt, pragmatisch. Alleen behandelen als nodig dus niet per definitie allerlei reiniging en hele duidelijke vriendelijke, toegankelijke behandeling. De eerste keer bij de tandarts voor ons zoontje werd ontzettend leuk begeleid: een jongetje dat met angst binnenkwam ging trots als een pauw weer naar buiten. Dankbaar!

Super goede behandeling; tijdens behandeling de juiste communicatie. Top!!9

Prima!

Vlot en prima geholpen, hoefde niet te wachten.

Prettig en coöperatief

Zoals hierboven benoemd.

Goede behandeling

Goede ontvangst. Rust tijdens de behandeling

Prima orthodontist

Hier denkt de orthodontist echt met je mee. Je hoeft niet altijd op te gaan voor een 10 om toch tevreden te zijn.

Prettige behandeling uitgevoerd in alle rust en met uitleg.

Zie boven.

Bij een afgebroken kies zeer snel geholpen.

Er was een stuk van mijn kies afgebroken en kon binnen een uur na mijn telefoontje al komen.

Prettig en professioneel!

Fijn hoe rustig en goed alles werd uitgelegd. Hele prettige tandarts en assistente!

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.