Ok

De tandarts zal vast veel kunde hebben, maar ik vind haar weinig doortastend en doorpakken. Je moet echt iets duidelijk aangeven wil ze hier op in gaan. (Als het geen gaatje betreft)

Prettig!

1e x afspraak. Was een prettige ontmoeting. Na 5 jaar niet geweest te zijn bij een tandarts.

Professioneel en vriendelijk

Onze controle was professioneel en vriendelijk - zij is heel goed in wat zij doet

Snel, vakkundig en pijnloos

Ik kom al 19 jaar met volle tevredenheid bij deze tandartspraktijk en heb nooit een negatieve ervaring gehad.

Super geregeld

Goed belde dat arts uitviel en andere afspraak gemaakt

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Positief

De tandarts(-en) namen de tijd om hun werkzaamheden goed te kunnen doen. Daarbij vriendelijk uitleg gevend omtrend de behandeling.

Goed en adequaat behandeld

Mijn probleem werd direct aangepakt.

Ze hebben me goed geholpen

Ik had veel pijn. Ze hebben me goed en geduldig geholpen

Goede samenwerking

Vriendelijke medewerkers met een goede dienstverlening. De afspraken verlopen soepel. De planning is zeer goed te noemen. Top!

Vriendelijk en goed

Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen, ondanks dat ik altijd gespannen naar de tandarts ga weten ze mij elke keer weer gerust te stellen. Ze geven goede informatie en geven op tijd een dure behandeling aan zodat je hierin kan voorbereiden en keuze hebt qua kosten.

Tevreden

Dit jaar vh eerst verzuimd in jaarlijks controle tot tevredenheid kon ik alsnog geholpen worden bij een noodgeval aan mijn gebit alle waardering en begrip

Prettig en deskundig geholpen

Deskundig personeel. Prima uitleg bij de behandelingen. Ontspannen en vriendelijke sfeer. Medewerkers stellen je op je gemak, denken mee en er is goed onderling overleg. Wachtkamer mag wel wat sfeervoller met bijvoorbeeld zacht achtergrondmuziekje en wat minder felle verlichting.

Prettig

Een rustige behandeling

Geweldige tandzorg

Het was weer helemaal top. Zowel de tand hygiënist als de tandarts heb ik altijd het gevoel van goede zorg

Zeer prettig

Professioneel, klantgericht, verzorgend en rust

Prims

Nvt

Tevreden zoals altijd

Goed, snel, aardig, goede uitleg

Ga met plezier naar jullie toe

Zeer prettig, en de koffie is ook lekker!

Behandeling door tandarts met ervaring is zeer prettig.(-:

Veel verschillende mondhygiënisten

Ik vind het jammer dat ik elke keer een andere mondhygiënist heb .

Goede service!

Prima geholpen.

Uitstekende zorgverlening. Vriendelijke medewerkers. Prima lokatie. Alles goed

Uitstekende voorziening met prima medewerkers. Keurige reminder en uitstekende en zorgvuldige behandeling.

Prettige ontvangst

Prettige ontvangt en kundig te woord gestaan

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.