Begripvol behandeld

Positief

Ik ben snel en goed geholpen.

Het was snel duidelijk wat er aan de hand was

Deskundige en klantvriendelijke zorg

Zoals gewoonlijk: Makkelijk en zeer prettig afspraken maken via de receptie, welke zeer klantvriendelijk is en heel flexibel. Mijn Tandarts: bespreekt altijd uitvoerig, maar rustig, de situatie en evt noodzakelijke/mogelijke behandelingen op professionele en vooral begrijpelijke wijze. Geeft, tijdens behandelingen, altijd goed inzicht in de situatie en hetgeen er gaat gebeuren. Wordt als zeer geruststellend ervaren en enorm gewaardeerd !

Lekker ongedwongen

Tahita denkt mee en doet een voorstel. Ze is duidelijk en to the point.

heel goed

Deskundige behandeling, op mijn gemak gesteld, goede adviezen meegekregen

Geen angst meer

Door de goede uitleg en rustige manier van werken ben ik grotendeels mijn angst kwijt. Anita is erg vriendelijk en vertrouwen wekkend.

Altijd tevreden

Vriendelijke tandarts en doet zijn werk goed.

Fijn dat ik snel terecht kon met mijn probleem

Fijne tandarts

Tandarts is aardig en bekwaam

Goed contact met de arts over de mondverzorging.

Ik ben dik te vreden

Professioneel, geruststellend,vriendelijk,nam de tijd, goed eindresultaat

Top mondhygiënist

Neemt de tijd om even een praatje te maken erg belangstellingd. Verstaat haar werk goed!

Het is een fantastische organisatie.

Deze tandartsenpraktijk is kundig en behulpzaam, denkt met je mee en zet de cliënt op de eerste plaats.

Prettig

Prettig en in goede handen bij Janneke

Zo'n angst voor de tandarts, maar ben zo op mijn gemak gesteld ,is goed geluisterd en goed uitleg gegeven

Goede en duidelijk uitgelegde behandeling door een fijne mondhygiëniste.

Ik ben erg tevreden over deze praktijk

3 keer per jaar kom ik bij de mondhygiëniste en 1 x bij de tandarts voor controle. Ik ben iedere keer tevreden over de klantvriendelijke en zeer prettige benadering

Ik heb een geweldige behandeling gehad.

De mondhygiëniste ervaar ik als zeer prettig!

Heel erg vriendelijk

Het is een professioneel team, zeer klantvriendelijk

Wordt keurig ontvangen en er wordt tijdens de behandeling uitgelegd wat er gaat gebeuren prima, voel me op mijn gemak.

Fijn en rustige tandarts en assistent

Ik werd erg gerust gesteld door de tandarts. Tis niet mijn hobby om bij de tandarts te zijn.

Prettig en menselijk "even" op dag zelf geholpen. geholpen

"s avonds liet een kroon los en gelukkig kon ik de volgende dag al terecht om deze weer vast te laten zetten. Dat werd op een prettige wijze gedaan.

Super dienstverlening, fijne rustige tandarts

Rustige tandarts die de tijd neemt om uit te leggen en te overleggen!

Vakkundig maar wel allemaal erg "steriel" ingericht in de wachtkamer omgeving

Maak de wachtruimte wat gezelliger en leg er wat tijdschriften etc. neer. Zet er (desnoods) wat droog boeketten/planten. neer i.p.v. echte planten. Kunnen toch ook niet "de kosten" zijn, lijkt mij!!. Hoor wel graag een reactie, zoals jullie een reactie van de klant/patiënt waarderen. Vriendelijke groet, Eddie Burghout.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.