Zorgvuldige en vriendeljjke behandelingen

Zeer tevreden. Al vele jaren. Kwaliteit en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel

Prettig en goed geholpen

Vriendelijke ontvangst. Ze stelde zich voor als nieuwe medewerker. De onderhoudsbeurt was ook naar wens.

Om mijn afgebroken vulling te herstellen samen met de baliemedewerkster tot een goede oplossing kunnen komen voor een bezoek buiten mijn werktijd.

Rustige, duidelijke controle

Duidelijke en rustige uitleg van behandeling

Goede behandeling !!

Prima tandarts en erg goede behandeling gehad.

De preventie assistente was zeer nauwkeurig en prettig

De preventie assistente heeft haar werkzaamheden goed gedaan

Super bedankt jullie zijn zo vriendelijk

Super bedankt jullie zijn zo vriendelijk

Goede hele controle

Een goede tanden controle. En ook een goed persoonlijk contact waarin de de eventuele klachten serieus genomen worden.

Prima!

Duidelijke en vriendelijke uitleg over de behandeling.

Goede behandeling, voor het eerst iets langer moeten wachten

Goede behandeling, voor het eerst iets langer moeten wachten

Snel en prettig geholpen

Hele fijne tandarts!

Tandarts Kuipers is erg begripvol. Ik ben behoorlijk angstig voor de tandarts. Hij legt alles goed uit en stelt je heel erg op je gemak. Hij is bekwaam, zorgvuldig en geduldig. Een ontzettende fijne tandarts. Ik voel me op mijn gemak bij hem.

Makkelijk en snel

Duidelijk. Aanmelden op zuil. Plaats nemen en je wordt op tijd geroepen Tijdens de behandeling (bij mij controle) Gaf hij aan wat hij ging doen. Daarna advies gekregen.

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts Altijd goede uitleg.

Ik ben erg tevreden over mijn tandarts!!

Ik heb goede ervaringen met deze praktijk.

goede praktijk.

Zeer prettig geholpen, na een goede uit leg.

Zie boven!

Zeer correct

Zeer correct ontvangen behandeld en volgende afspraak kunnen maken

Hele fijne behandeling

hele fijne behandeling.

Anita is rustig en vriendelijk persoon.

Helemaal goed

Helemaal goed

Anita is een geweldige lieve en inlevende mondhygieniste

Gezien mijn lichamelijke klachten heeft ze de behandeling iets aangepast, fantastisch hoe vriendelijk, lief en inlevend is. Een en al lof, maar ook over onze tandarts Janneke de Vos, idem zeer betrokken, vriendelijk, lief en zeer accuraat. Gr Ewald Davelaar

Goed geregeld.

Zoals altijd is alles goed geregeld.

Duidelijk, netjes en vriendelijk

De tandarts die ik al jaren heb is gewoon erg goed in zijn vak, daarnaast altijd netjes en vriendelijk. Bespreekt altijd alles wat hij doet en legt uit waarom hij welke keuzes aanraad.

Zeer goed en vakkundig geholpen

Efficiënte praktijk (praktisch geen wachttijd) en vriendelijk en kundig personeel

Prima behandeling

Mondhygieniste bezocht. Vlot en pijnloos behandeld. Top!!

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.