Prima, prettig met het hele gezin!

Tandarts kuipers samen met assistenten, prettige sfeer vertelt rustig wat hij gaat doen, stelt vragen over klachten. Vertaalt tandartstaal in normale omgangstaal.

Zeer prettig geholpen

Bij de behandeling uitleg wat de tandarts ging doen wat zeer prettig was.

...

Ik ben tevreden met de tandarts

Ik ben tevreden met de tandarts en de Behandeling ik heb wel erger meei gemaakt met een ander tandarts

Prettig en de info etc. is duidelijk.

Prettig en de info etc. Is duidelijk.

Snel en goed behandel

Tevreden duidelijk uitgelegd wat aan de hand is en duidelijke oplossingen

Goed geholpen!

Vriendelijke tandarts(en). Wordt goed geholpen met adviezen en aardig naar kleine kinderen toe!

Netjes en snel

Zeer fijn geholpen

Oude vulling verwijderd en nieuwe aangebracht, ging uitstekend.

Geholpen door een stagiair onder toezicht van tandarts. Heeft het goed gedaan.

hulpvaardig en deskundig

Het ging redelijk

Gelukkig ben ik enigszins geholpen door m'n tandarts, ze heeft in principe m'n vragen beantwoord. Echter was er geen probleem zichtbaar ondanks de pijn die ik had.

Vriendelijk, luisterend oor, deskundig

Neemt de tijd als ik een vraag heb, en werkt prettig

Gewoon goed zonder poespas

Je wordt altijd gehoord als er een probleem is met je gebit, en ze proberen dan ook zo snel als mogelijk is dit te verhelpen.

Geweldig met kinderen!

Onze eerste keer bij deze tandarts is goed bevallen, doen het erg leuk met kids!

Tevreden

Netjes geholpen goede uitleg

Tandartspraktijk met Persoonlijke Aandacht

Wat deze tandartspraktijk onderscheidt, is het buitengewone niveau van klantenservice. Het personeel is niet alleen deskundig, maar ook zeer vriendelijk en bereid om met je mee te denken. Bij mijn laatste afspraak merkte ik op hoe attent en zorgzaam het team was. Ze namen de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en gaven duidelijke uitleg over de behandeling.

Duidelijk en vriendelijk

Goed efficiënt

Fijn geholpen

Lief voor de kinderen.

Anita is tops!!!

Goede ervaring met Anita

snel en goed geholpen

Mijn eigen tandarts gaf aan dat er een nieuwe collega was die mij de volgende dag kon helpen . haar advies was prima!

Goede ervaring maar te weinig tijd

Kwam met een plotselinge zenuwpijn gauw tussen de afspraken door. Zou een wortelkanaalbehandeling worden de volgende dag. De volgende dag bleek het een kies te zijn ipv een tand. Wortelkanaalbehandeling is wel gedaan, maar een kies neemt meer tijd in beslag dus heb ik een noodvulling om het later af te maken. Pijn is zo goed als weg! Helaas geeft die noodvulling wel druk op de kaak. Vanuit de tandarts geweldig werk, anders had hij een verkeerde tand gedaan. Enorm blij dat hij het nogmaals heeft gecontroleerd voordat hij begon.

Al jaren tevreden

Met de kinderen en voor mijzelf voor een controleafspraak geweest. Zij gaan ook met plezier mee.

prima geholpen

Prettig geholpen en praktisch altijd op de tijd aan de beurt dat je afgesproken hebt, dat heb ik in de tijd van tandarts Derksen niet vaak meegemaakt

Goede praktijk

Goede praktijk

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.