Prima behandeling en bijzonder vriendelijk contact

Vriendelijke en kundige tandzorg

Vriendelijke en kundige tandzorg

Een fijne omgeving met vriendelijke mensen

De mondhygiëniste hield veel rekening met mijn rugpijn , wat erg fijn was. Ze deed erg goed werk. Blij mee.

Prima.

Tandarts behandeling was goed en professioneel. Ik heb wel een opmerking over de cliënten toilet ruimte bij de ingang vd praktijk ! De toilet pot is zwart uitgeslagen vd schimmel( denk ik) en de toilet borstel ziet er goor!! uit……echt niet een visite kaartje voor een tandartsenpraktijk!! Frida Driessen .

Ik kwam voor controle, tandvlees werd goed gecontroleerd alleen ik had de indruk dat mijn tanden niet goed gecheckt werden, nu kan het zijn dat hij gaatjes zo ziet naar mijn vorige tandarts was langer bezig. Ik heb hier wel een raar gevoel over

Heel vakkundig en prettig geholpen.

Zeer tevreden over de behandeling. Tandarts zeer vakbekwaam.

Zeer menselijke en meedenkende tandartsenpraktijk !

Na het vaullen van een kies bleef ik last houden van warm/koude pijn wat later overging in echte kiespijn. Ik kon na een telefoontje de volgende dag al terecht en de tandarts koos niet voor de simpele oplossing, een wortelkanaalbehandeling, maar eerst voor het dichtsealen van de kies. En dat (b)lijkt te werken, top.

goede service

een zeer goede begrip van mensen die tandarts angst hebben en er word erg goed gehandeld met respect en waardering naar de klant toe

Gerustgesteld

Goed geluisterd en duidelijk uitgelegd

Snelle service

Bij controle 2 gaatjes. Ik kon dezelfde dag nog komen voor vulling wegens; uitval andere afspraak. Super !

Behandeling van mijn kiezen

Ik wordt er goed geholpen

Prima ervaring

Zeer goede ervaring

prima, patientgericht!

Was afspraak met Anita vergeten. Ze belde op en was prettig aan de telefoon. Ook heel invoelend.

Professioneel

Aandacht en tijd en een goede behandeling. Enige minpunt vind ik de entree de plek waar ik de jas ophang daar staat onder de jassenhangers een grote schoonmaakkar met allerlei spullen. Dit kan toch anders lijkt me?

De tandarts was heel vriendelijk en behulpzaam.

Tandarts was vriendelijk, geduldig en luisterde goed naar mijn vragen.

?????

???????????

Was goed

Goed en vakkundig geholpen. Jammer dat ik de naam van de vrouw niet meer weet van degene die de mondreiniging deed want die was heel goed. Kan de naam daarom niet invullen. De tandarts was ook goed!

Meer dan verwacht.

Een duidelijke verbetering op het zicht van de voortanden met het vooruitzicht dat meerdere tanden en kiezen binnen het huidige budget van de verzekering kan worden opgeknapt. Met vooraf duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren (ook bij mondhygiëniste Rachel). Ook fijn dat altijd de keuze tot verdoving kan worden gegeven. Ik heb in het verleden ook wel pijnlijker behandelingen meegemaakt dus dan is het fijn dat die keuze er is. Alleen een herinnerings-SMS wordt niet altijd gegeven terwijl dat bij mij wel nodig is.

prettig, duidelijke uitleg over wat er gebeurd tijdens de behandeling

Prima en snel geholpen

Dinsdagochtend om 8.30u gebeld met probleem van gebroken kies. Kon direct om 9.30u terecht. De tandarts heeft binnen een half uur de kies vakkundig hersteld.

Stelt je op je gemak

Vriendelijk en rustig geholpen Goede uitleg

Kundige tandarts

Doet wat hij moet doen. Geeft goed advies. Is ook snel klaar.

Top, hele lieve professionele dame

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.