Prima. Wel altijd lange wachttijd.

Prima. Wel lange wachttijd

Prettige ontvangst.

Hoewel het nooit prettig is om naar de tandarts te gaan, stelt men je hier fijn op je gemak.

Prima geholpen

Goede timing, was net binnen en werd bijna gelijk opgehaald. Advies voor volgend jaar gekregen en tips. Heel fijn behandeld

Ik vond het allemaal heel correct. En rustgevend. Tot de volgende keer. Hartelijke groeten Carolien smit

Okay behandeling, maar de wachtruimte voelt kil

De wachtruimte is erg steriel. Een poster of tekening aan de muur zou al een hoop schelen . Ik heb wel tekeningen zwart wit wat misschien wel mooi is aan de muur . Bijvoorbeeld de big five . Zie Instagram tekenenhenk . (Is een idee)

Goed en snel geholpen

Na een val op mijn mond goed gecontroleerd en geholpen. Fijne rustige tandarts , bij angst gerustgesteld en vertelt bij behandeling precies wat er gaat gebeuren, wat ik persoonlijk heel fijn vindt.

Super vriendelijk

Heel toegankelijk Ga zoveel gemakkelijker naar de tandarts

Prima wachtruimte, prima behandeling

Controle

Al langere tijd geen controle gehad. Er werden direct foto's gemaakt, wellicht als er eerst een fysieke controle uitgevoerd wordt, zijn foto's maken overbodig. Maakt als patiënt wel aanzienlijk uit in de portemonnee. Verder erg prettige communicatie, heldere uitleg en rustig gebruik van instrumenten in de mond.

Controleafspraak; grondig en snel.

Controleafspraak; grondig en snel.

Snelle en goede behandeling

s’Ochtends gebeld voor een afgebroken kies en een afspraak voor half 10 . Binnen 20 min klaar. Gewoon prima!

Dit is een professionele tandarts praktijk waar je goed geholpen wordt. Het kan alleen wel druk zijn waardoor je even op je afspraak moet wachten.

Mijn afspraak was met de mondhygiëniste Ecem

Geen toevoeging

Aanrader

Erg blij een paar jaar geleden de overstap gemaakt te hebben naar deze praktijk. Aardig personeel en professioneel

Snelle en goede afhandeling

Vriendelijk en duidelijk

Geen bijzonderheden, gewoon zoals altijd. Snelle controle, advies om meer te flossen. Snel weer buiten.

"Onpersoonlijk"

Tandplakken. Prothese inleveren en weer ophalen. Vorige keer werd er nog gekeken of hij goed zat nu verder helemaal niet

van het kastje naar de muur

Van tandtechnicus bij pijn gestuurd naar de tandarts. De tandarts stuurt mij weer naar tandtechnicus en pijn duurt voort. Op de woensdagochtend erna zegt tandtechnicus kom volg.week terug dan kan er voor opvulling van frame gezorgd worden. Dus wéér week wachten en dan maar hopen dat dán de klachten verdwijnen. Inmiddels zit de tand aan het einde vd frame "los". Hoe loopt dit af?

Prima geholpen bij de jaarlijkse controle.

Dhr Kuiper en de assistente hebben mij prima geholpen met de jaarlijkse controle.

Voldoende

Tandarts L Kuipers fijne man legt alles rustig uit en stelt je ook gerust.

Goeie uitleg

Prettige vrouw

Vakkundig in beoordelen en handelen.

Op korte termijn een consult aangeboden gekregen. Vriendelijke bejegening. Mij was een kies afgebroken die getrokken moest worden, dit werd gelijk gedaan. Kreeg info over het stelpen van eventuele bloedingen.

Goed advies en niet te lang in de stoel

Netjes en correct behandeld. Beetje heel er stil in de wachtkamer een muziekje zal wel fijn zij voor de ontspanning.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.