Professionele tandarts en mondhygienist

Professionele tandarts en mondhygienist, luisteren gaat naar de patient, stellen de juiste vragen, hebben alle tijd voor je en tevens zeer vriendelijk.

Prima en pijnvrij geholpen

Zie hierboven

Prima tandartsenpraktijk, vriendelijk en meedenkend.

Top !

Behandeling was kundig en duidelijke uitleg

Mijn angst is weggehaald

Mijn tandhygieniste Anita Helpt mij altijd heel fijn. Ik was erg angstig en moest vroeger verdoofd worden om me te kunnen helpen. Nu doet zij het geheel met de hand en zo goed als pijnloos. Ik ben ook niet meer bang voor de behandeling.

Professionele en klantvriendelijke organistatie

- Makkelijk afspraak maken met een zeer flexibele en vriendelijke receptie ploeg. - Zorg voor de patiënt staat hoog in t vaandel bij mijn tandarts en mondhygiëniste. Geen haastklus maar rustige en duidelijke uitleg bij alle behandelingen en adviezen. Altijd tijd voor beantwoorden van vragen.

geintereseerd en behulpzaam

Ik was nieuw bij deze tandarts. Wat voor mij vrij nieuw was, is dat ze een praatje maken. De tandarts vraagt even over wie je bent en wat je doet alvorens ze beginnen over of ze ergens rekening mee kunnen houden. De dag daarna meteen naar de mond hygieniste! Ook hier dezelfde persoonlijke aanpak met een goed eindresultaat.

Behandeling is top.

Goeie vriendelijke tandarts

Fijne tandarts en dames achter de balie zeer vriendelijk

heel goed

Prettig ontvangen, gerustgesteld, goed behandeld met goede vervolgadviezen. Voelt vertrouwd en degelijk.

Prima behandeld goed ontspannen prettig

zie hierboven, met persoonlijke aandacht, "gewoon " prima

Goed behandeld met een prima resultaat

Klantvriendelijk en goed geholpen

Als van ouds een goede behandeling

Op tijd, geen wachttijd, zeer cliëntvriendelijke behandelaar

Niet heel geweldig

Ik had een nieuwe tandarts en het water liep langs mijn hoofd. Verder had ik aangegeven dat ik angst heb voor de tandarts. Hij was erg aan het wroeten om de ring eruit te halen toen mijn kies gevuld was. En het ruwe wat ik aangaf nog te voelen zou vanzelf weggaan. Maar normaal gesproken wordt dit nog gepolijst.

Slechte communicatie

Slechte communicatie voor een gesprekje van 6 a 7min over hoe nu verder. Slechte uitleg. En daar nog flink voor moeten betalen. Jullie kunnen niet tippen aan mijn vorige tandarts van Rij. Over zijn kunde heb ik nog mijn twijfels. Eerste x ging het fout. Toen vroeg ik om een andere tandarts en stuurde ze mij weer naar dezelfde.

Snel geholpen

Heel vriendelijk

Ik vind het personeel hier heel vriendelijk. En het is een erg nette praktijk.

Klantgericht

Supersnel(2×) geholpen en realistische oplossing aangeboden.

Prettige tandarts

Ik kon snel terecht bij een losse vulling die vakkundig gerepareerd werd

Ik kon snel terecht bij een losse vulling die vakkundig gerepareerd werd

Fijne praktijk

Fijne praktijk, leuke medewerkers. Goeie kundige tandartsen. Ditmaal was het een afspraak tussendoor ivm kies klachten, kon gelukkig snel terecht.

Kundige mondhygiëniste

Communicatief en kundig.

Goede behandeling

Ik werd behandeld door een voor mij onbekende mondhygieniste. Eerlijk gezegd was het goed maar vond de behandeling van Anita iets beter.

Prima geholpen

Serieus genomen en goed de tijd gekregen om verhaal te doen

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.