Snel en vakkundig geholpen, goed advies

Je wordt behandeld als mens en niet als nummer

Fady is een fijne tandarts. Daar ben ik blij mee omdat ik om ongenoegen een tijdje niet ben geweest.

Goede mondverzorging

Altijd enthousiast bezig met de tanden

vlot en goed behandeld

vlot en goed behandeld

Tandreparatie kapot na verwijderen tandsteen

Helaas is mijn tandreparatie kapot na het verwijderen van tandsteen. Anders was het geen onvoldoende; duidelijk advies en op het moment van behandelen een professionele indruk.

Uitstekende, mooie en schone praktijk met vriendelijke, vakbekwame en behulpzame mensen.

Fantastisch geholpen met gebitsreiniging en gebit controle.

Netjes en vlot geholpen

Netjes en vlot aan de telefoon en tijdens het consult geholpen

Zeer positief

Professioneel, deskundig en heel vriendelijk !

Prima!

Vlotte service, waarbij mondhygiëniste en tandarts elkaar naadloos aanvulden aan de behandelstoel.

Prettige ervaring en duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren

Prettige ervaring en duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren

Fijn geholpen goede uit leg van Janneke Vos

Uiteindelijk goede diagnose en hulp

Traumatisch door hoe er met mijn angst en pijn werd omgegaan. Gelukkig niet mijn eigen tandarts. Wel blij dat ik uiteindelijk van de meeste pijn ben afgeholpen.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt.

Het was een fijne ervaring

Ondanks dat ik een tijdje niet ben geweest was het toch een fijne ervaring om bij mijn tandarts te komen. Het is ook te merken aan de vriendelijkheid en deskundigheid van deze vrouwelijk persoon!

Goed en prettig da de tandarts verteld wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling

nvt

Top praktijk

Zeer prettige praktijk met kundige en vriendelijke medewerkers Tandarts Fady Alnaqol stelt mij altijd zeer op mijn gemak. Gaat u met knikkende knieën naar de tandarts? Dan bibbert u bij Fady Alnaqol na het bezoek wat minder.

Eindelijk klachten serieus genomen en super geholpen

Konden alle tandartsen maar zo zijn. Hoeveel stress ik ook meenam omdat ik veel pijn had en het daarvoor niet zo lekker liep bij een andere tandarts, zoveel meer rust straalde deze tandarts uit. Daarnaast zeer professioneel en mij ook, na duidelijke uitleg, keuzes geven. Nauwelijks napijn omdat ze rustig en secuur werkt. Dubbel check waar nodig. Receptiemedewerkers ook super in het meedenken en zeer vriendelijk.

Op tijd en goed behandeld met goede uitleg

Fijne praktijk

Praktijk waar ik al jaren patient ben. Vertellen rustig wat ze doen met de behandeling en overleggen altijd als dit nodig is. Personeel achter de balie soms niet bewust dat de patiënten in de wachtkamer alles kunnen horen, ook al word er gefluisterd. Soms worden er gesprekken opgevangen, dit gaat vaak over privé zaken, soms over onvrede tandartsen over communicatie of afspraken die verzet worden door patiënten en daar word dan uit gebreid over gesproken/ gefluisterd.

top

adequaat gehandeld.

Tandarts Vos uitstekend

Na afgebroken kies uitstekend geholpen

Kundig, vriendelijk

Afspraak snel gepland, geen lange wachttijd in de wachtkamer . Iedereen is vriendelijk .

Snelle behandeling bij problemen

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.