Snelle behandeling bij problemen

Ik ben tevreden

Had een goed gesprek over bezoek aan tandarts

Prettige ervaring

De mondhygiëniste nam de tijd om mij gerust te stellen. Ze legde goed uit wat ze ging doen

Zakelijk

Zakelijk en stipt. Ik weet nog dat als kind zijnde ik de tandarts ‘niet zo erg’ vond, omdat er een vriendelijke sfeer hing. Die hangt er helaas niet meer.

Janneke Vos een hele fijn iemand

Mijn gebit is weer fijn gereinigd.

Prima behandeling en Anita begroette me heel attent persoonlijk. Zeer tevreden over haar!

Behandeling prima!

Goed geholpen……..rustige en vriendelijke preventie assistente.

Goed en snel gedaan

Tandarts is zeer kundig en vertelt elke keer wat ze gaat doen.

Ongevraagd advies kost geld

Gesprek gehad over tandverzorging, blijkbaar wordt dit aangeslagen als “advies”. Ik heb hier niet om gevraagd en blijkt achteraf aardig wat te kosten. Vind dit niet netjes, was in een normaal gesprek waarbij ik niet vroeg om advies. Jammer.

advies kost geld

een klein gesprekje wordt tegenwoordig ook al gezien als consult

Snel afraffelen met weinig communicatie

Vulling werd erg snel aangebracht maar vraag me af of dit wel zorgvuldig is gebeurd. Nog nooit zo snel een vulling gehad. Niet schoongemaakt en niet geruwd voor hechten vulling etc. Kwam een beetje over als afraffelen. Weinig tot geen communicatie over wat er gedaan zou worden. Aan einde kreeg ik de vraag mee: denk na over een kroon. En weg. Met 10 minuten weer buiten.

Netjes behandeld, duidelijke uitleg

Fijn en goed geholpen!

Ik mis in de wachtruimte tijdschriften en een kapstok.

Goed intake gesprek van beide kanten. Top

Erg goed

Ik kom al 50 jaar bij samenwerkende tandartsen

Als je al 50 jaar daar komt, zegt dat genoeg.

Uitstekende periodieke controle.

Zeer goede controle van mijn onder- en bovenprothese en implantaten.

Goede, vriendelijke behandeling, die wel wat chaotisch ging.

De tandarts was vriendelijk. Maar wel chaotisch.

Tevreden behandeld

Gerustelend behandeld

Correct, professioneel en rustig

Zoals je hoopt dat het gaat.

Dank je wel Bart voor de goede behandeling en het eerlijke en goede advies.

Kundig en duidelijk

Preventie assistent werkte grondig en plezierig en vertelde duidelijk wat ze deed. Ook de tandarts controleerde grondig en gaf duidelijk aan hoe mijn gebit er bij stond

Tandarts Kuiper is heel geduldig

Tandarts Kuiper is heel geduldig en heeft begrip voor mijn angsten. Hij legt uit wat hij gaat doen en wacht even als ik het aangeef

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.