Uitstekend geholpen

Er wordt altijd voldoende tijd genomen en je wordt op je gemak gesteld

Ik kon dezelfde dag nog terecht terwijl het heel druk was, en ze namen de tijd voor mij.

Goede ervaring en kon snel terecht

Ik heb goede ervaringen. Mijn vulling was er uit en kon dezelfde dag langs komen voor een nieuwe vulling. Was snel geregeld. Vriendelijke tandarts.

Tandarts de Vos is een hele fijne rustige tandarts

Ik ben best angstig voor de tandarts.

deskundig en heel vriendelijk.

deze tandarts wil ik houden..

Wederom vakkundig geholpen!

Fijne tandarts. Legt alles goed uit, erg geduldig en professioneel. Vorige keer (helaas) een wortelkanaalbehandeling gehad. Maar dit is zo goed uitgevoerd dat ik er vrijwel geen last van heb gehad en 's avonds alweer alles kon eten.

Waarom ben ik niet eerder naar de Tandarts gegaan

Vandaag voor de vierde keer behandeld voor een gaatje, de laatste in deze rij. Ik ben ongeveer 40 jaar, behoudens enkele pogingen, niet naar de tandarts geweest vanwege angst. Ik kon de 'drempel' maar niet nemen. Uiteindelijk ben ik nu bij mr. Kuipers terechtgekomen die mij fantastisch heeft begeleid tot deze prestatie. Dat klink groot, maar dat voelt voor mij wel zo. Ik ben dan ook echt trots op mijzelf met dank aan mr. Kuipers. Op naar de volgende fase

Fijne praktijk waar je vriendelijk wordt geholpen

Had kiespijn, er werd goed gekeken, foto gemaakt. Kon kiezen of ik een verdoving wou.

Gastvrij en deskundig.

X

Snel geholpen, vriendelijk, meedenken, deskundig, extra service.

Zeer goede ervaring!!!

Wordt altijd plezierig geholpen

Zzz

Binnen een dag prima geholpen

Donderdagmiddag gebeld, ik kon vrijdagochtend al komen. Afgebroken kies werd direct goed gevukd. Vriendelijk geholpen, alles op de afgesproken tijd.

Lennart is een vriendelijke en deskundige tandarts

Goed geholpen. Duidelijke uitleg.

Uitstekend,zeer fijne tandarts.

Ik heb een hele goeie tandarts. Ik zou alleen wat dingen aanpassen aan het bedrijf zoals bijvoorbeeld weer een kinder hoekje terug brengen en iets doen tegen die heftige tandarts geur, iets van geurkaarsen ofzo.

Vanuit Defensie prima overstap naar STAM

Gastvrij onthaal, duidelijke uitleg van de situatie van het gebit

Prettige tandarts; wel erg duur.

De tandarts was zeer prettig en stelde goede vragen. Overigens vond ik het wel erg duur. Was voor 10 minuten consult €120 euro kwijt.

Snelle service

Snelle service

Fijne vriendelijke tandarts en assistente , prima behandeling

Tandartsbezoek is niet fijn maar als je vriendelijk wordt geholpen met goede uitleg heel prettig

Zeer positief

Ervaren en vakbekwaam tandheelkundig personeel en erg vriendelijke medewerkers.

Prima spoedhulp

Werd goed geholpen

Ik zit bij de orthodontie, en wie je ook hebt, allemaal zijn ze even professioneel.

Zeer snel geholpen.

Na een uitgevallen vulling, kon ik binnen het uur geholpen worden. Zeer vakkundig vanaf de afspraak tot behandeling.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.