Prettig duidelijk en relaxed

Prettig duidelijk en relaxed

vriendelijke tandarts die de tijd neemt voor zijn client

gooede en pijnloze behandelijg

Vriendelijk

Netjes en vriendelijk en goed

Vriendelijke mensen, duidelijk advies. pas een bezoek gehad maar voor nu prima tandarts.

fijn geholpen

ik vindt het fijn dat hij mijn taal spreekt. dan weet ik wat hij gaat doen.

Zoals altijd.

Goede instructies. Goed tandsteen verwijderd.

Warm welkom

Samen met mijn 2 dochters zijn we sinds kort overgestapt naar deze tandarts wegens praktische redenen. De tandarts deed het heel goed met de meisjes en ikzelf voelde me ook op mijn gemak. Ook kregen we duidelijk uitleg over de verzorging van kindertandjes en ikzelf kreeg uitleg over tandenragers van TePe, welke ik nu ook heb gekocht, want die zijn superfijn, die maken schoon en voelen heel prettig op het tandvlees, daarna mondspoeling en ready to go :-D We zijn erg blij met deze tandarts! Ook was de assistente heel tof!

Altijd correcte behandeling. Professionele tandarts

Enige minpunt: bij binnenkomst staat er onder de kapstok een schoonmaakmiddel met allerlei spulletjes erop en eronder, zoals een stoffer en blik en schoonmaakmiddelen. Dit is geen welkom. Past niet bij de uitstraling van deze praktijk. Tip kar afdekken? Of een andere plek?

Goed geholpen

Mijn klachten werden serieus genomen en ik werd ter plekke adequaat behandeld.

Aandacht van tandarts en assistente

Voel me welkom en serieus genomen

Clean dentistry with trained doctors

Dentistry was lookin quite clean. The reason of my visit was an inspection. Inspection made well, very detaily and I got an understandable explanation about the result, and offer as well about what need to do in next step.

mondhygiëniste uitstekend Minder fijn, lang van te voren gemaakte afspraken worden zomaar veranderd, niet fijn

Fijn geholpen, goede uitleg

Vriendelijke tandarts

Keurig geholpen

Tandarts vertelde precies wat hij ging doen. Was best een lange zit in de stoel voor de behandeling.Maar keurig geholpen en tevreden.

Zeer vriendelijke

Goed geholpen

Goede ervaring

Vlot en correct

Zeer vriendelijke en correcte behandelaar

Sinds 1980 zijn we patiënt in deze praktijk. We voelen ons hier altijd prima geholpen. De laatste 10 jaar hebben we dhr Kuipers als tandarts en mevr. Platje als mondhygiëniste. Over beide behandelaars zijn we erg tevreden

Vriendelijk en vakkundig

Prettig contact met toelichting en mogelijkheid voor overleg met uiteindelijk een vakkundig resultaat.

Persoonlijke aandacht en zorg

Ben zeer tevreden over mijn vaste behandelaarster (ca. 20 jaar) en de recente opwaardering van gebouw en apparatuur.

Deskundig

Prettige manier van behandeling

WAARDELOOS

de tandartsen praktijk is goed ,,,, MAAR,,, DE AFHANDELING MET HET ASOCIALE BEDRIJF GENOEMD INFOMEDICS DOET MIJ BESLUITEN OM LIEVER GEEN ZAKEN MEER TE DOEN MET BEDIJVEN DIE MET INFOMEDICS ,,,ADMINISTRATIE ZAKEN DOEN HET IS ELKE KEER EEN ASOCIALE ERVARING MET DIT ZOOTJE DAAR MVG JHM HAMAKER

De tandarts was vriendelijk, stelde me gerust en gaf me een complimentje over m’n gebitsverzorging en ik hoefde niet lang in de stoel te zitten

Ik ben heel tevreden

Vorige week ben ik bij mijn tandarts geweest! Ze was heel secuur! Ze denkt heel goed mee, bij wat er gedaan moet worden, dit ook ivm tandartsverzekering!

Heel goed

Professional service

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.