Vriendelijke en geduldige tandarts en assistent

Mijn dochtertje is heel bang voor de controles maar deze tandarts deed het heel leuk en geduldig evenals de assistent.

Vlotte en keurige behandeling met duidelijke uitleg

Tandarts straalt rust uit, duidelijke uitleg over behandeling, advies over mogelijkheden tot verbetering zonder aandrang. Ruim de tijd genomen, belangstellend preetje vooraf.

goeie tandarts

rustige tandarts neemt de tijd voor je

Prima tandarts, rustig en vriendelijk

Fijne praktijk en tandarts, de wachtruimte vinden mijn dochter en ik wel wat ongezellig.

Snel-proffesioneel-vriendelijk

Kundig en zeer klantvriendelijk

Fijn geholpen

Snel en goed geholpen

Geruststellend

Na lange tijd weer geweest. Goede ervaring en zeker blij dat ik geweest ben !

Prettige ontvangst en fijne behandeling

Vakkundige tandarts

Ik ben zeer tevreden over de handelswijze van de tandarts. Kwam zeer vakbekwaam over en straalde rust uit.

Zoals altijd prima

Heel tevreden over deze praktijk. Nog 1 tip om het nog iets prettiger te maken: Soms wordt ik uit de wachtkamer geroepen en dan wordt alleen mijn achternaam geroepen, dat voelt niet fijn. Zeg gewoon Mevr v Bon en niet van Bon. En vorige week werd ik geroepen als Mevr Bon en werd het tussenvoegsel vergeten. Het is allemaal niet zo erg maar met een kleine aanpassing komt het prettiger over

Goede zorg en vriendelijk

Prima.

Goede praktijk

Goede tandarts en een nette praktijk

Vriendelijk

Vriendelijk, aardig, kundig!

Uitstekend!

Rustig, vakkundig.

Anita is een heel prettige en rustige behandelaar.

Fijn, ontspannen

Optijd geholpen en duidelijke uitleg, dus goede communicatie.

Prettige en prima behandeling

Ik werd op een prettige en professionele manier benaderd en behandeld. Belangrijke toevoeging: Bij het verder invullen heb ik in 1e instantie aangegeven dat ik de praktijk zou aanbevelen. Dit heb ik echter veranderd naar een 6. REDEN: Bij de vraag door wie ik was behandeld mistte ik de namen van de mondhygiënisten/assistentes. Dat vind ik niet passen. Een goede praktijk kan niet functioneren zonder deze medewerkers. Die moeten dus ook genoemd worden. En niet alleen de tandartsen. En aangezien deze keer alleen een afspraak had bij Anita van Munster kon ik de vragen niet naar behoren beantwoorden. Heb maar onbekend ingevuld. Tip: bij binnenkomst viel mij op dat de wachtruimte kil/klinisch is. Alleen aan het hoogst noodzakelijke is aandacht besteed, tafels en stoelen. Geen enkele verdere aankleding. Geen (kunst)Plant(en), niets aan de muren, geen tijdschriften. Geen prettige ervaring.

Super fijn!

Ik was vroeger altijd bang voor de tandarts,sinds ik ben overgestapt voel ik mij hier veilig en ga ik zonder zorgen naar deze tandarts. Ze nemen de tijd en leggen alles uit wat ze gaan doen.

Probleem oplossend

Altijd vriendelijk en is duidelijk in wat er gaat gebeuren.

Prettig geholpen

Zeer vriendelijke mondhygieniste. Legt goed uit wat ze doet en stelt je op je gemak. Anita Munster is zeker aan te bevelen. Tandarts Talita heeft me ook goed geholpen en op mijn gemak gesteld.

Prima behandeld

Geen opmerkingen ter vebetering

prettig contact, goede zorg

Goede zorg zonder franjeo

vriendelijk, deskundig

enige commentaarpunt: leesmateriaal (krant enz.) voor de wachtenden

Prima: met mondhygiënist. Anita

Zoals altijd goede behandeling. Duidelijke uitleg.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.