Goede uitleg

“Samenwerkende Tandartsen” doen hun naam eer aan.

Ik kwam door afwezigheid van mijn eigen tandarts, voor een wortelkanaalbehandeling bij een collega van hem terecht. Ik werd goed en prettig behandeld. De opvolgende behandeling werd ook door een collega gedaan. Ook door deze tandarts heeft me uitermate zorgvuldig behandeld.

Meedenkend

Alles gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen en duidelijke communicatie en uitleg

positief

prettige en vakkundige behandeling

prettig

goed ontvangst, fijne behandeling, aandacht, rust, advies, gevoel dat er ook tijd was en niet gehaast moest worden.

Top Tandarts

Sympathieke, professionele en kundige kerel.

Tandheelkunde met een glimlach

Uitstekend geholpen, heldere uitleg. Daarnaast neemt men uitgebreid de tijd voor het stellen van aanvullende vragen.

Hele rustig duidelijk tandarts

Interactie

Het is de eerste keer dat ik uit mezelf een sociaal praatje ging houden. Blijkbaar voel ik mij steeds meer op mijn gemak bij de tandarts. Dit is niet de eerste keer dat ik ben geweest maar ik hoop uiteraard wel de laatste keer dat het nodig is qua achterstallig onderhoud. De behandelingen bij mijn huidige tandarts verlopen altijd vlekkeloos. Er wordt helder en duidelijk aangegeven wat ze doen. Zowel de receptie denkt mee met het inplannen van de afspraak als zowel tijdens behandeling wordt zoveel mogelijk bereikt in één afspraak.

Prima, geen enkel misgenoegen.

rustig en ontspannen inde stoel

Vriendelijk geholpen

Professioneel

Vriendelijke ontvangst. Snel aan de beurt. Rustige omgeving. Tandarts die goed uitlegt wat hij doet en advies geeft. Helpt bij het maken van een keuze. Vervolgafspraak op schrift. Top!!!

Keurig op tijd. Vriendelijke benadering.

Goed en snel.

HAD PIJN KLACHTEN EN IS SNEL VERHOLPEN

Fijn, snel, pijnloos en gewoon goed geholpen

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Goed geholpen Vriendelijke mensen

Mijn eigen tandarts heeft verlof, ni werd ik geholpen door een vervanger. Prima geregeld en erg vriendelijk.

Op tijd en goed geholpen.

Korte wachttijd, vriendelijke tandarts, goede controlebeurt, alles is serieus nagekeken.

Goede behandeling

Goed op tijd en een goede behandeling

Prima geholpen

ik heb angst bij de tandarts, maar werd hier goed bij gerustgesteld. voelde mij niet meer zo angstig.

Zeer correct en behulpzaam

Zeer correct en behulpzaam

Alles ging goed, geen klachten

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.