Goed advies, redelijk snel geholpen

Ik was voor een behandeling bij een preventie assistente die, omdat ik klachten aan mijn gebied had direct een afspraak maakte voor een behandeling. Ook kreeg ik goed poets advies. Diezelfde dag nog behandeld met daarbij eerlijke informatie over het te verwachte resultaat. Waarom geen 5 sterren? Bij het telefonisch maken van een afspraak bleek dat ik erg lang moest wachten op een behandeling. Tip: Bied in de gevallen van lichte klachten aan om te bellen als er iemand uit valt.

Prima!

Van begingesprek, tot eind 2 jaar met onze zoon over gedaan. Goed advies. Controles waren goed. Jammer dat de orthodontist zelf erg weinig aanwezig is. Beperkte mogelijkheden om een afspraak te maken.

Goed en deskundig

Prettig geholpen, fijne presentie assistente en en tandarts.

Altijd een fijne ervaring!

Top! In het verleden wat minder leuke ervaringen gehad, maar sinds ik bij deze praktijk ben, voel ik me gehoord, gezien en serieus genomen en voel ik me steeds minder opgelaten als ik laten blijken het toch soms best spannend te vinden.

geweldig

Er was een stukje van een vulling van een kies afgebroken. Dit is in korte tijd uitstekend gerestaureerd, waarvoor hulde.

was goed, vriendelijk, professioneel

Tandartsbezoek is niet mijn grootste hobby, maar door de prettige benadering en de goede zorg is het zeker te doen, en voor het behoud van mijn gebit noodzakelijk.

Zeer prettig

Goede sfeer is prettig, er wordt goed geluisterd. De behandeling van de mondhygiëniste was perfect. de ervaring met de tandarts krijg ik in februari nog, dat komt vast ook goed.

Je wordt hier deskundig en prettig behandeld.

Prettige en deskundige behandelingen

….

…..

Goede Tandarts

Vriendelijke

Goede ervaringen met de behandeling

Pascal is zeer klant vriendelijk, rustig, en kundig

Beste

Cijfer 10 zegt al genoeg UITSTEKEND!

Goed advies.

Netjes verzorgd en keurig optijd.

Netjes en vriendelijk

Een opmerking; de ontvangstruimte is erg onpersoonlijk. Geen sfeer

Een bijzonder prettige en goede tandarts

Een tandarts die rust uitstraalt

ik vind de behandeling prima.

prima behandeling

Professioneel en vriendelijk

Mijn tandarts en haar assistant deed het heel goes met mijn dochter en mezelf. Ik was goed genoeg geinformeerd, ze waren allebei vriendelijk en snel tegelijk - goed met kinderen. Efficient en behulpzaam.

Nvt

Nvt

Superbljj

Prettige pijnloze behandeling blij met resultaat

Ontzorgend

Snelle reactie, afspraak kon op korte termijn en prima geholpen

Super tandarts en prettig mens.

Wachttijden voor afspraak wel langer dan vroeger, maar dat kan ook aan de tijd liggen.

Met plezier naar de tandarts

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.