Vakkundig

Afspraak op korte termijn was mogelijk.

Goed, begrip voor het voorstel

Na controle bleek een wortelkanaalbehandeling behandeling noodzakelijk. Nadat de foto nog eens, in overleg, goed was bekeken, bleek dat met een vulling het probleem opgelost kon worden. Mocht het toch, in de toekomst, nodig zijn, dan kan alsnog een wortelkanaalbehandeling plaatsvinden.

Snel geholpen met tandprobleem

S, morgens gebeld , om 11.00 afspraak probleem vast gesteld medicatie gekregen om het weekend door te komen en dinsdag definitief geholpen.

Altijd helemaal goed

Behandeling was respectvol, zorgvuldig en met gefuld

Woorden van dank en tevredenheid over de behandeling van mijn broer Kees , en het persoonlijke contact. Vriendelijk groetend G.M. Kramer Curator en belangenbehartiger

Volgens mij had ik een Viphandeling en dat is mij goed bevallen.

Zeer cliënt vriendelijk. Duidelijke uitleg. Rustige houding

Zie boven

Vriendelijk en betrokken

Prima kwaliteit werk.

Patientvriendelijk en duidelijk

Prettige sfeer met patiënt vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over behandeling

altijd vriendelijk

vlotte behandeling

Prettig

Prettig te woord gestaan

Fijne tandarts

Hele fijne tandarts voor kinderen. Onze twee jongens van 4 en 7 gaan altijd met plezier naar de tandarts.

goed advies, redelijke relatie

Bij de tandarts geweest. Nieuwe tandarts, mag zich wel even voorstellen. Ze mag van mij wel meer benoemen, wat ze ziet tijdens de controle. Wel fijn, dat ze goed advies gaf. Bij de mondhygiëniste geweest. Deze geeft goed advies en zegt ook tussentijds, wat ze gaat doen.

Prima verzorgd, zoals altijd!

Prima verzorgd, zoals altijd! Geen op- of aanmerkingen.

Zeer deskundig tandarts

Aardige goede tandarts en assistenten

Er moest veel gebeuren om mijn gebit weer in een betere conditie te krijgen. Hier is met geduld, vakkennis en aandacht aan gewerkt.

Prettige Samenwerkende Tandartsen.

Prima, Fijne Service! Het is er druk van mensen, Dus Moet Het wel goed zijn. In mijn geval Leggen ze duidelijk uit Wat en hoe ze Te werk gaan.

Fijne praktijk

Begroeting bij binnenkomst door Laura is altijd prettig. Behandeling door Lisa was fijn, en effectief.

Prettig en vriendelijk behandeld.

Zowel de tandarts was vriendelijk en en heeft mijn goed behandeld, ook de mond hygiëniste correct en professioneel.

Mondhygiënisten was vaardig en kundig

met kloppend hart in de stoel

Een noodzakelijk iets wat niet geheel pijnloos is

Professionele, fijne tandarts.

Ik word altijd goed geholpen, personeel is vriendelijk en professioneel.

Klantvriendelijk. Duidelijkheid over een vervolg bezoek.

uitstekend geholpen.

Vulling was losgeraakt , zeer vakkundig gemaakt en snel.

Prettige behandeling

De tandarts stelt je op je gemak, doet goed wat ie moet doen.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.