Klantvriendelijk en goede kwaliteit tandarts

Deskundig, vakkundig en klantvriendelijk.

Gebitsbehandeling door mondhygiëniste. Legt uit wat ze doet en waarom. Geeft deskundig advies. Is vriendelijk en maakt een professionele indruk. Zeer tevreden.

Goede behandeling met aanbeveling hoe het nog beter kan.

Vlot, goede afspraken, zowel met mondhygiëniste als met de tandarts.

Uitstekende bedrijf

Ik ben zeer tevreden over de service en de mensen die je te woord staan. Mevrouw Di Giovanni is de beste tandarts wat ik tot nu toe heb gezien.

goede tandarts

zegt wat je te wachten staat en dat kan fijn zijn

Vriendelijke professionele praktijk.

Super kundige en vriendelijke mensen. Dat geldt voor alle medewerkers in de praktijk.

Duidelijke voorlichting. Geen overdreven behandelingen. Keurig op tijd geholpen. Preventie assistente stelde zich niet voor.

Vriendelijk en deskundig

Uitleg over de behandeling en kwetsbare plekken

Altijd correct en deskundig

Altijd een deskundig advies, goede uitleg, correct, empatisch en zeer vriendelijk, super tevreden!

Geweldig.

Voor de eerste keer bij tandarts Maud Jonker na het vertrek van tandarts Edwin Verbeek. Het was een geweldige ervaring. Vriendelijk. Goede uitleg over wat er mogelijk is met mijn probleem. Ga er graag weer heen.

Goede ervaringen

Zeer goede ervaringen met mondhygiëniste en tandarts. Beide geduldig en begripvol. Fijn dat er uitgelegd wordt wat er tijdens behandeling gaat gebeuren.

Perfect!

Ik ken het team goed en ga gewoon 2x per jaar naar de tandarts en mondhygiëniste.

Heel goed..

Marjolein een fijne mondhygiëniste

Efficient en snel

Ik ga al zins kinds af aan naar samenwerkende tandarts de parken en nog steeds blijven ze ontzettend snel, efficiënt en vriendelijk.

Professionele aanpak plaatsing implantaat en kroon.

Sinds vorige week is de laatste fase van mijn implantaat en kroon afgerond. Het gehele proces is zeer professioneel uitgevoerd. Het resultaat is fantastisch. Ontzettend blij met de manier waarop alles is gedaan. Dankjewel hiervoor.

Erg onprettig, onprofessioneel.

Een onverwachte, slechte ervaring. Eerste keer was dag 1 voor mijn nieuwe tandarts. Allereerst te weinig tijd over door uitloop, wel voldoende tijd gereserveerd. Is erg vervelend als je er vrij voor moet nemen. Vulling slordig, scherpe randen. Tweede kapotte vulling is gewoon niet gemaakt. Drie weken later pas plaats voor tweede. Fijn hoor…iemand naar huis sturen met enorm gat in een kies. Tweede keer is eerste verdoving niet goed geplaatst. Stuk vulling tussen twee kiezen laten vallen, sloopwerkzaamheden weinig succesvol. Stukje achtergebleven hout na twee weken eruit gerot. Gerepareerde vullingen niet afgewerkt. Alsof zenuw nog bloot ligt. Tijdens behandeling werd er veel water in mn nek geknoeid. Boorhandvat telkens tegen andere tanden aan laten trillen tijdens het boren. De veel professionelere, constant geruststellende assistent werd om advies en naar werkwijze van collega’s gevraagd, maar mevrouw bleef het toch op een andere manier doen. Geen veelbelovende acties van de tandarts. Kortom een feest voor iemand die gespannen is bij de tandarts. Tandarts gewijzigd voor vervolg. Dus nu komt het vast goed. Altijd prima geholpen in het verleden. Prettige mondhygiëniste.

Nooit leuk, maar hier toch het minst erg

Vakkundig en persoonlijk

Goede begeleiding tijdens de behandeling

Geruststellend bezoek

Eigenlijk is een bezoek aan de tandarts niet fijn maar “de meisjes uit de parken” stellen je gerust en doen hun werk voortreffelijk.

Goed geholpen

Afgebroken kiesdeel vakkundig hersteld

Goede en zeer vriendelijke zorg

Tijdens een intensieve behandeling was de aandacht en zorg fantastisch.

Vriendelijk en kundig.

Hartelijke ontvangst waarna belangstellend naar situatie mijn gebit. Vervolgens goede behandeling met uitleg.

Fijn, rustig en heel prettig behandeld

Voor mij nadat mijn tandarts wegging een nieuwe tandarts, wat altijd weer spannend is. Gelukkig een hele lieve tandarts die rustig en rechtdoorzee is. Ik voelde me op mijn gemak. Ook de assistente is superlief!

Vriendelijk, hygiënisch

Een nieuwe en prettige mondhygiëniste

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.