prima geregeld en uitgevoerd

goede uitleg en snelle behandeling

Nooit verwacht dat tandartsbezoek een feestje zou worden. Altijd een praatje en goede behandeling

Altijd leuk om even een praatje te maken en ook tijd voor " andere zaken" dan het gebit. Prima tandarts en altijd duidelijk in de uitleg die hij geeft en de behandeling die hij doet.

Ik ben zeer positief

Ik ben zeer te vreden over de tandartsenprsktijk de vriendelijke mensen die er werken. Ze behandelen je met veel zorg en respect tijdens elke sessie, wat ervoor zorgt dat je je altijd op je gemak voelt.

Eerste keer dochter 2.5

Het was erg gezellig. Ze waren heel relaxed en we zijn weer goed geholpen

2 x een brug laten zetten. Top werk zo mooi.

Deskundig.

Ze weet wat ze doet en ze legt het goed uit. En ook even al gekeken hoe het eventueel verder zou kunnen gaan met mijn gebit.

Beter kan niet

Vakkundig, vriendelijk en verder meer dan je kan en mag verwachten

Direct geholpen

Zegt precies wat er gaat komen

Een vriendelijke en prettige tandarts

Duidelijk, zeer kundig met kijk naar de toekomst.

Netjes ontvangen en een goede behandeling

Je wordt op je gerust gesteld en goed uitgelegd wat er gedaan wordt.

Alles klopte. Ik werd op tijd behandeld. De preventieassistente was kundig en aardig en de controle door de tandarts efficient.

Fijne praktijk en Tandarts!

Wanneer is een tandartsbezoek fijn te noemen? We gaan toch altijd met goede moed en met veel plezier weg. Moeder en jonge kindjes, we willen alle drie géén andere tandarts. Liefs Jessica en de meiden

Fijne tandarts

Legt alles goed uit, vriendelijk en op tijd!!

Professioneel

Goed advies, op tijd en goed overleg

Deskundig en meedenkend

Deskundig advies over de staat van het gebit. Mondhygiëniste Danielle is zeer kundig en vertelde vooraf wat ze ging doen. Tandarts Pia denk mee in oplossingen over een mogelijk te plaatsen implantaat. Fijn en vertrouwd.

op tijd, snel, efficiënt en toch onderhoudend

zie boven

Uitstekende behandeling, rekening houdend met eventuele problemen

De tandarts heeft me op een zeer prettige en duidelijke wijze behandeld. Benoemde steeds wat hij ging doen, waardoor ik geen spanning had. Hij had al gezegd dat het geen pijn zou doen, maar was evengoed alert of er toch geen pijn ontstond. Reageerde preventief op mogelijk te ontstane pijnklachten in de dagen erna. Uitstekend dus!

Fijn team met persoonlijke aandacht

Vriendelijk en kundig geholpen door preventieassisstente Hazhe en tandarts Edwin Verbeek

Prettig ontvangen en goed geholpen.

ZIe hierboven

Leuk gesprek, sfeer. Goede behandeling.

Tevreden

Tevreden over de behandelingen. Altijd even duidelijk qua uitleg en vriendelijk

Prima geholpen

Prima geholpen.

Kundig en rustgevend

Vriendelijk en geintereseerd

Goede ontvangst gezellige tandarts Zo moeten er meer zijn

Vriendelijke professionels

Altijd geduldig en persoonlijke benadering.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

parken@samenwerkendetandartsen.nl

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.