Prettig geholpen en geen overbodige behandelingen

Zie boven

uitstekend behandeld

duidelijke uitleg

Serieus genomen.

Al jaren patiënt bij deze praktijk, wordt altijd serieus genomen en goed geadviseerd.

Van a tot z positief!

Alles prima. Geen klachten. Top geholpen!

Uitstekend, dus 5 sterren.

Je wordt altijd keurig op het afgesproken tijdstip geholpen wat ik erg prettig vind. Ik vind de mensen die mij behandelen vriendelijk en kundig. Bij de laatste vraag weet ik geen naam maar het was de mondhygiëniste.

Vriendelijk en kundig personeel die ook goed met je meedenken.

Goede behandeling zowel mondhygiënische als de tandarts.

Vriendelijke en kundige tandarts weet me elke keer weer op mijn gemak te stellen.

Prettige ontvangst en zorgvuldige behandeling.

Prettige ontvangst en zorgvuldige behandeling.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke, vakkundige tandarts

Snel en kundig

De afspraak begin op tijd, ik werd vlot geholpen. Er werd goed gevraagd wat ik voelde en de tandarts was snel klaar. Dit was een positieve ervaring.

Fijn afspraken in te plannen

Ik hou niet van de tandarts maar ik voel me altijd op me gemak.

.. ??

Super!

Super!

Kundig en snel geholpen.

Kundig, vriendelijk en snel geholpen.

Zorgvuldig, deskundig

Ik werd goed voorbereid wat er ging gebeuren.

Werd prima geholpen zoals ook met uitleggen wat er ging gebeuren.

Prima behandeling gehad bij de mondhygiënist

Heftige ingreep maar snel en vakkundig geholpen

Ongeplande wortelkanaalbehandeling met als complicatie dat de gewone verdoving niet werkte. Gelukkig had de tandarts nog wat trucjes paraat. Heftige en pijnlijke ingreep maar heel erg tevreden. Sympathieke tandarts ook

Zeer prettige en vriendelijke behandeling.

Gewoon een fijne ervaring.

Professioneel

Professioneel, vriendelijk en duidelijk

Vakkundig

Vakkundig werk zowel van de mondhygieniste als van de tandarts.

Proffesioneel, vriendelijk en vlot

Fijne atmosfeer en professionele behandeling. Goed overleg mogelijk

Goed geholpen

Goede behandeling en voorlichting

Voortreffelijk

Leeft mee met patiënt en vertelt.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.