Voortreffelijk

Leeft mee met patiënt en vertelt.

Tevreden klant

Vriendelijk en goed resultaat!

Klantvriendelijke behandeling

Klantvriendelijke behandeling

Helemaal goed

Leuke tandarts assistente en hoefde niet lang te wachten

Deskundig

Vriendelijke mondhygiëniste die weet waar ze mee bezig is.

Heel er goed

Goed geholpen, duidelijke uitleg! Dingen waar ik om vraag , netjes toegestuurd gekregen.

Prima tandarts

Goed geholpen prima uitleg

Fijne tandarts geduldig en vriendelijk en begripvol

Rustig met veel uitleg.

prettig geholpen

Ik was voor de eerste keer bij de mondhygiëniste in deze praktijk. Er werd goed naar me geluisterd en gereageerd.

uitstekend

Heel prettig

Werd gerustgesteld

Kennis gemaakt, met de nieuwe mondhygiëniste, ze neemt de tijd voor je, steld je op je gemak, heb je het warm, dan de airconditioning aan. Ik ben totaal geen held bij de tandarts of mondhygiëniste. Ze maken het je zo goed mogelijk, dat je in alle rust word behandeld.

Prettig

Vriendelijk geholpen

Tandvlees pijn klacht is beoordeeld en behandeld door de mondhygiëniste bij afwezigheid van de tandarts. Nieuwe afspraak voor a.s. maandag bij de tandarts is nodig. Ben vriendelijk en aandachtig geholpen.

Prima ik werd goed geholpen

Tevreden geïnteresseerd luisterend aardig

Fijne goede praktijk.

werd op tijd en vakkundig en prettig geholpen.

Tandarts Verbeek is een gedegen vakman.

Dhr. Verbeek stelt je op je gemak, legt uit wat hij doet e geeft goede adviezen mee.

Snel en effectief

Snel een afspraak, dezelfde dag en goed geholpen

Fijn

Prettige behandeling.

Alle behandeling is heel goed te noemen

Fijne en goede personeel vriendelijk, behulpzaam en het luisteren oor naar altijd bereikbaar. Een aanrader voor degene die naar een goede tandarts zoekt.

Goede uitleg en mooie gesprekken.

Zeer deskundig.

Uitstekende tandheelkundige support

Fijne controle. Goede uitl

Zeer vakbekwaam

fijne praktijk waar met zorg aan je gebit wordt gewerkt.

Stukje vakwerk

Stuk van tand afgebroken. Ik kom de zelfde dag nog komen Tand snel en geweldig hersteld .

Prima en vriendelijk behandeld.

Werken ook keurig op tijd.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.