Een hele fijne tandarts!

Een fijne behandeling.

Een fijne behandelijng. rustig.

Hoge qualiteit van medische hulp en vrindelijke personeel

Doctor A. Courant is heel aardig en werkt professionel. We zijn oekrainse vluchtelingen en konen hier een nodige hulp vinden. Het erg belangrijk om in andere land een goede arts te vinden. Hartelijke bedankt, doctor Courant!

Ik ben netjes en vriendelijk behandeld.

Ik ben netjes en vriendelijk behandeld.

Tegenwoordig zijn tandartsen en doktoren makkelijk om mee te praten.

Of het aan mijn leeftijd ligt (zelfs ik word ouder) weet ik niet maar tandartsen zijn makkelijker toegankelijker en dat is gewoon fijn. Tandarts Verbeek is een goede vakman die vlot en deskundig werkt en samen met met assistent een goed team. Het is bijna fijn om naar de tandarts te gaan.

prettig

Fijn geholpen en alles wat de tandarts ging doen is duidelijk uitgelegd

Professioneel en persoonlijk hele fijne praktijk!

Pia is echt een hele fijne tandarts heel persoonlijk en professioneel. Ze geeft duidelijk aan wat ze gaat doen wat erg fijn is wanneer je geen echte fan bent van een tandarts bezoek.

Zeer goed!

Zie boven.

Correct en zeer vriendelijk

Was bij de preventie zorg voor mijn gebit. De dame die mij hielp kwam me beneden ophalen, gaf alles keurig aan. Waar mijn spullen te laten enz. Keurige uitleg over hoe ze werkt. Veiligheidsbril uit voorzorg. Heel fijn. Korte behandelingsmomenten voor stops om te slikken en of alles nog goed gaat. Ik ben heel blij met álles in deze praktijk. Ook adviezen voor de thuis verzorging van het gebit.. dank.

mondhygiëniste Hahze heeft mij professioneel geholpen

Goede behandeling van het schoonmaken van mijn gebit en een goede uitleg van twee aandachtspunten voor het goed onderhouden van mijn gebit.

Super goed

Leuk tandarts en assistente

Vriendelijk, kundig, relaxed, begripvol geholpen

Noodkreet op vrijdagmiddag afgebroken kies, snel geholpen. Een tandartsenpraktijk is verre van mijn favoriete habitat, maar het lukt de luitjes prima mij op 'mijn gemak' te stellen, :-)Marjan.

Prima en correct

De behandeling door de mondhygieniste is uitstekend. Niets op aan te merken.

Prima tandarts heeft alle rust en legt goed uit.

Zie vorige opmerking.

Ik heb tandartsenvrees maar Pia weet me altijd op mijn gemak te stellen ben haar zeer dankbaar !!

goede behandelingen

Ontvangst altijd goed

uitstekend

klantvriendelijk, deskundig, aardige mensen

Prettig

Vriendelijk, prettig en kundig

top

vriendelijke, duidelijke, goed

Fijne tandarts verbeek, altijd even een praatje, en dan verteld hij wat er te doen is. Ik vind hem perfect.

Er wordt tijdens de behandeling gezegd wat ze gaan doen dat is rust gevend

Duidelijk en prima zo

Heel tevreden ben ik dank u wel.

Vakmanschap, mooi op tijd en vriendelijkheid.

Naar de tandarts gaan is prettig bij de heer Verbeek en zijn collega's. Waar het uiteindelijk om draait is het vakmanschap. Dat is prima. Daarnaast is de punctualiteit en de vriendelijkheid van het hele team een pré.

En hele prettige practijk

Geweldig een wortelkanaalbehandeling zonder verdoving en geen pijn.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.