Fijne tandartspraktijk

Goed bereikbare praktijk met vriendelijk personeel. Tandarts geeft duidelijke uitleg en advies over toestand gebit. Ben zeer tevreden over resultaat vd behandeling.

Makkelijk telefonisch te bereiken voor een afspraak.

Het is bijna een feestje om naar de tandarts te gaan!

Mevrouw Di Giovanni heeft er duidelijk plezier in om mij een goed en mooi gebit te bezorgen. De manier waarop ze mij ontvangt maakt me al vrolijk. Ze zorgt er, samen met de assistente, voor dat ik de behandeling comfortabel kan ondergaan. Ze heeft humor én is perfectionistisch t.o.v. het resultaat. Sinds zij mijn tandarts is, kan ik weer voluit lachen.

Gedaan zoals ik het ook verwachte.

Prima gedaan.

Prima.

Goede ontvangst. Vriendelijk. Duidelijke uitleg van de tandarts en assitente. Ik moest een foto laten maken. Ook duidelijke uitleg en informatie over hoe verder. Fijn!

Ik ben prima geholpen.

Mijn ervaring bij de mondhygiëniste zijn prima. Behandeling vertrouwd omdat ik dit al vele keren heb meegemaakt.

Snelle afspraak

Ik kon snel een afspraak maken, had kiespijn.

Vakkundig en professioneel

Prettig, jammer dat de tandarts vertrekt

Prima zoals ik ben gewend

Jammer dat tandarts Verbeek praktijk verlaat

Kon snel terecht

Prettige behandeling en goede uitleg.

Vriendelijk

Heel vriendelijk en goed uitgelegd wat zij gaat doen

Gewoon goed

Goed, zoals altijd

Op tijd, vakmanschap, aangename ambiance

Idem

Altijd top

Er wordt altijd met grote zorg, heldere communicatie en deskundigheid een behandeling uitgevoerd.

Alles gebeurd prima en er woord goed geluisterd zeker in het kosten plaatje wat je wel of niet kan woord er goed mee gekeken

Bij tandarts Verbeek voelt het vertrouwd en veilig

Hele warme en persoonlijke benadering door de tandarts. Heel erg jammer dat hij vertrekt

Goede controle en voorlichting. Vlot proces en duidelijke communicatie

Zie boven

Deze keer top

Heel goed

Op tijd en rustig geholpen

snel goed en zeer vakkundig

prettig

Snel, goed geïnformeerd en pijnloos.

Heel fijn

Erg tevreden

Fijn en deskundig geholpen om probleem op te lossen

Een losgelaten vulling bij een voortand is snel, maar vooral zorgvuldig hersteld. Fijne tandarts.

Pijnvrij en goede uitleg. Behandeling is goed gelukt, klachten zijn weg.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.