vlotte en prettige behandeling.

Mijn ervaring is dat ik altijd wordt geholpen op het afgesproken tijdstip (en dus niet eindeloos hoef te wachten) en dat Tim op een fijne, persoonlijke manier de werkzaamheden verricht die moeten gebeuren.

Iedje is goed

Iedje doet haar werk heel goed vind alleen jammer aanmelden digitaal nog even en je moet alles digitaal doen

Kundig en snelle service

Hele fijne tandarts

Professioneel behandeld.

Op tijd en op een vakkundige manier benaderd en behandeld.

Tandarts gaat zeer kundig te werk. Kritisch, want hij zag dat mijn nieuwe frame niet helemaal goed past. Ging het direct retour sturen om te laten aanpassen. Dat vindt ik supertof en vakwerk., prima inzicht.......

Nu ineens een beugel

Jesse komt ieder half jaar. Altijd gevraagd wel of geen beugel. Nu ineens zien wij zelf en blijkt ook door tandarts dat beugel slim is. Aangezien hij nu bijna 17 wordt werd ons verteld dat we het niet meer kunnen verzekeren!!! Fijn om nu dus een extra kostenpost zo te ontvangen als we voor een beugel willen gaan terwijl we dit ieder jaar gevraagd hebben…

tandarts neemt de tijd om advies te geven voor een langer behoud van gebit.

Fijne tandarts

Fijne tandarts rustig neemt de tijd!

Prima geholpen

werd snel geholpen

nvt

Perfect.

Prima ervaring.

Prima ervaring, tandarts straalde veel werkplezier en rust uit.

Zeer goed geholpen door Tim

Dus hoed

Klantgericht en professioneel

Goed behandeld

Vakkundig geholpen

Netjes op tijd geholpen en vakkundig advies. Er werd alle tijd genomen en er was een fijne ontspannen sfeer

De uitleg

Hij legde zo duidelijk en geduldig alles uit. Hij nam er echt de tijd voor.

Ik vind tandarts van Loon heeft mij zo goed geholpen.

constatering wat er aan de hand is was duidelijk en ik ben doorverwezen naar de kaakchirurg

De ervaring is positief.

Goed geholpen

Smorgens gebeld en kon smiddags al komen

Snelle, adequate hulp

Afgebroken tand (op zondag) werd daags erna gelukkig al behandeld.

zeer goed

Altijd vriendelijk en kundig, neemt ook de tijd voor je al cliënt

Zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen en behandeld, hoefde niet eens een vervolgafspraak te maken voor een behandeling, werd meteen geregeld.Top.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.