Heel goed

De ontvangst is prima en de tandarts neemt echt de tijd om alles grondig te onderzoeken

Snel en deskundig geholpen.

Plotseling tandprobleem: dezelfde ochtend nog naar alle tevredenheid geholpen. Er wordt met je meegedacht. Woon al jaren niet meer in Beek en Donk, maar ben zo tevreden over deze praktijk dat ik er graag wat extra kilometers voor reis.

Tandarts van loon is fantastisch. Deskundig, vriendelijk en verteld wat hij doet en evt gevolgen

Heb verschillende tandartsen gehad, maar tandarts van loon stelt er ver bovenuit. Ik hoop dat hij nog even zn vak blijft uitoefenen. :-)

Zeer goedwas zeer relaxt

Was heel relaxt . Mijn man is ook heel tevreden met se behandeling Tim was nieuw voor hem.

Heel vriendelijk en goed

Vriendelijk

Altijd goede ervaringen gehad op het praktijk. Erg vriendelijk personeel

Ik word altijd netjes en correct behandeld.

Ik kom al meer dan 40 jaar bij deze tandarts praktijk. Ik heb nog nooit een klacht gehad. Ze zijn altijd vriendelijk en geven mij , indien nodig, goed advies.

Snel en vakkundig geholpen

Stukje van kies afgebroken. Kon snel terecht en werd binnen 10 minuten weer netjes gemaakt.

很贴心又很专业的服务。

我在语言不通的情况下,完成了一次非常好的医疗沟通体验,特别是对牙痛紧急患者是非常必要的。总之解除了我的牙痛问题。

goede tandarts

maakt mijn tanden weer schoon en zegt wat ik beter kan doen. een klein nadeel is voor iets extra moet ik terug komen. voor mij is dat niet zo fijn moet namelijk een half uur heen en terug rijden woon namelijk in liessel.

Heel tevreden

Fijne tandarts/mondhygienist tim ,maar anke ook zeer zeker Goede uiteg Zeer tevreden

Goed netjes met overleg

ga zo door

Уже два раза был в этой клинике я очень остался доволен

Очень хорошие стоматология очень приятные врачи все сделано на высшем уровне

The best

The best in Netherlands!

Elk half jaar wederom behulpzaam en vriendelijk

Elk half jaar wederom behulpzaam en vriendelijk. Zij vragen netjes of je het afgelopen jaar nog eventuele klachten hebt gehad.

je wordt netjes geholpen

Gewoon goed

Gewoon goed en snel geholpen

vriendelijk en ervaren

goed geholpen

Altijd heel vriendelijk en een hele goeie tandarts en Personeel.

Zie mijn geschrift boven.

Door deze vervanger een veel betere ervaring

Eindelijk weer tijdens controle direct tandsteen verwijderd en fatsoenlijk gepolijst zonder dat je daarvoor terug moet komen. Ook de pockets waren eerder ernstiger ingemeten dan dat ze nu waren. Eerlijke behandeling dus. Geen verplichte doorverwijzing naar de mondhygiënist, wat een verademing. Eerder dus géén aanbeveling voor anderen! Maar deze vervanger zou ik wel voor vast willen.

Alles top

Zeer ervaren en goed geholpen

Zeer positief

Goede communicatie en fijn geholpen!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig behandeld.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.