Tandarts komt weer om 08:35 binnen lopen terwijl mijn afspraak om 08:30 is

Als ik 24 uur van tevoren moet afmelden indien ik verhinderd ben, verwacht ik dat d etandarts in ieder geval z'n eerste afspraak van d edag op tijd is, nu al 2e keer. Ik stap over.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prima.

Vriendelijk, attent personeel. Meteen aan de beurt. Waarnemend tandarts leek mij deskundig.

Goed en vakkundig

Professioneel en goed geholpen

Volgens afspraak was het benodigde materiaal aanwezig en werd mijn prothese aangepast.

Ik ben prima behandeld. Geen enkel minpunt ervaren

Zoals gewoonlijk, geen klachten.

Zoals altijd ben ik netjes en vriendelijk geholpen. Ik heb geen noemenswaardige klachten te melden.

Communicatief, vriendelijk en werken heel nauwkeurig

Zie bovenstaand

Super fijn dat ik de zelfde dag kon komen Dankjewel

Prima team

Ga zo door

Altijd tevreden als ik weer thuis ben

Ben altijd tevreden geweest met de behandelingen.

Was goed

al 40 jaar een topper

snelle en perfecte persoonlijke hulp door team tandarts Van Loon !

Goede, snelle en vriendelijke behandeling

Na binnenkomst aangemeld op de zuil. Ik werd op tijd binnengeroepen en snel en vriendelijk behandeld.

Geen lange wachttijd

Geen lange wachttijd

Geen angst meer na eerste behandeling die al jaren terug is gedaan.

Mijn gebit is nog in goede toestand dankzij de controles en behandelingen. Ook kreeg ik ook goede adviezen van de mondhygiëniste en tandarts Het maken van afspraken gaat prettig en goed.

alles netjes volgens afspraak

Hoewel het nu goed ging heb ik weinig vertrouwen in de praktijk

Bij mijn vorige bezoek is er prutswerk geleverd waardoor ik het vertrouwen in de praktijk ben kwijtgeraakt. Dit was Dat er prutswerk is geleverd blijkt uit het feit dat de reparatie die toen is gedaan nu hersteld moet worden. Ik zou liever naar een andere tandarts toe gaan maar doordat daar een patienten stop is voel ik mij genoodzaakt om bij deze praktijk te blijven. Deze keer ben ik overigens wel netjes behandeld (door een andere tandarts omdat ik diegene die mij de vorige keer heeft behandelt niet meer vertrouw) maar dit was slechts een controle, de herstelwerkzaamheden moeten nog plaats gaan vinden. Ben wel benieuwd hoe dit afloopt. Ook vind ik de praktijk steeds onpersoonlijker geworden doordat je je nu aan moet melden bij een zuil en dan kijk maar waar je naar toe gaat. Ook heb ik al eerder aangegeven dat ik ontevreden ben over de gang van zaken maar voel mijn niet gehoord.

Deskundig

Zoals altijd aangenaam vriendelijk zorgzaam en voor mij perfect.

Vlot geholpen en goed geadviseerd

Controle verloopt altijd vlot. Vriendelijk, persoonlijk en goed advies. No nonsense en praktisch.

Netjes en goed

Netjes geholpen

Kundig en duidelijj

Prima uitleg over een eventuele prothese..snel een begroting en Marianne ook snel navraag gedaan omdat ik eerst na een operatie moet wachten voor de prothese. Toppers.

altijd prima

altijd vriendelijk personeel, en goede voorlichting

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.