Vriendelijk en betrokken.

Niemand gaat voor zijn plezier naar de tandarts maar het is wel noodzakelijk. De mensen zijn vriendelijk en betrokken. Achteraf is het zo gebeurt.

Zelfde tandarts

Ze ging goed te werk maar, had aan de balie aan gegeven dat ik de de zelfde tandarts wil als mijn man

Fijne communicatie

Vriendelijk personeel. Je wordt er niet behandeld als een nummertje. De kinderen gaan er zonder schrik naartoe. Er wordt goed meegedacht.

Word snel geholpen

Prettig en snel

Vind het altijd spannend maar de behandel verloopt bijna geheel pijnloos

Begripvolle tandartsen.

Ze houden rekening met je als persoon als je bij bepaalde behandeling angstig bent

Super ondanks de slechte planning.

Ik had één losse kies met een ontsteking, ik zou een week later op vakantie gaan en had gebeld of ik niet met voorrang de kies kon laten trekken, dan zou de wond een heel eind dicht zijn naar mijn idee, de planning zei dat ik pas vijf dagen later terecht kon, twee dagen voor vertrek, ze vertelde me dat de wond op het vakantieadres ook wel zou genezen. Het zat me niet lekker en had René van Loon een berichtje gestuurd of ik misschien na de vakantie de kies moest laten trekken, maar met het risico dat de ontsteking groter werd, van hem mocht ik meteen komen en in drie minuten had hij de klus geklaard, de planning was niet blij dat hij dat zo deed, nou ik wel en ben hem zeer dankbaar voor dit gebaar. Naar mijn idee had planning ook na kunnen vragen of iemand mij er tussen kon plaatsen. Dus een vijf voor planning, een dikke 10 voor tandarts René Van Loon!

Snel en goed geholpen

Stuk van mijn vulling was afgebroken. Gelukkig kon ik snel terecht en werd goed geholpen. Daarbij ook nog eens rekening houdend met het feit dat ik het enorm vervelend vind ik de tandartsstoel. Achteraf elke keer weer denkend: het valt weer mee.

Vriendelijke en competente tandarts die meedacht over de consequenties van.mijn ziekte.

Fors afvallen vanwege alvleesklierontsteking en daardoor slinken van het tandvlees. Volgend jaar bekijken of rebase noodzakelijk/gewenst is omdat dan duidelijkheid zal bestaan over de gewichtsontwikkeling.

Snel en fijn geholpen

Snel en goed geholpen

Mijn ervaring is prima. Zowel bij de tandarts als mondhygienist.

De zorg rondom mijn gebit is prima. Er is tijd en aandacht voor vragen en uitleg.

Echt heftig ik liet mijn boven tanden trekken en kwam als een afgeslachte daar buiten tanden werden

Gewoon bijna een paar dagen in shock geweest tanden trok die vreemde tandarts keek het niet eens na en gelijk gebit erin en kon gaan ik bloeide als n rund heb een hele grote ontsteking gekregen lag helemaal open ik heb dagen koorts gehad gruwelijk veel pijn gehad gewoon verschrikkelijk had noc een stuk kraakbeen bot eruit gehaald nou ik bloeide niet normaal wilden met me naar de huisarts gaan zo ziek was ik wil dit nooit meer meemaken die tandarts is er op maandag en dinsdag wist niet eens zijn naam

Fijn geholpen

Kundig, professioneel met aandacht voor mij

Alles is aanwezig om te vertrouwen op het advies, de uitvoering, de uitleg en het resultaat. Ongelooflijk blij mee

Top tandarts

Rustig, correct, precies, aardig. Dus kortom een vakkundige tandarts maar ook zijn assistente.

een horror bezoek

ik kom met een gespleten kies dus die moet eruit. Begint meneer eerst een drievlaksvulling te maken, die vervolgens uit mijn mond vliegt met het bandje verwijderen. Deze wordt er vervolgens weer opgeplakt. Dan de kies....al leunend op mijn kaak breekt de kies 4 x in stukjes, vervolgens met een soort priem onder de wortels gestoken om alles te verwijderen, conclusie heel mijn tandvlees aan binnen en buitenkant tot onderaan gescheurd. Misschien had meneer me beter even kunnen doorsturen naar de kaakchirurg! Nu na een week kan ik nog nauwelijks eten.

Vlug geholpen

Ik had ontstoken tandvlees en kon een dag later bij de mondhygienist terecht, hij heeft het schoon gemaakt en een dag later was de ontsteking over

Vriendelijk

Fijne behandeling

Geen wachttijd, fijne behandeling gehad.

Zorgvuldig, deskundig en vriendelijk

Prima!

Super!!

Super!!

Ze neemt mijn angst weg door voorzichtig te handelen zonder mij pijn te doen

Mijn angst voor de tandarts is n stuk minder geworden door catalina

Weer een andere tandarts. Dat is niet prettig.

Ik vond ze niet echt attent. Ze legde niet uit wat ze ging doen. Ik moest er naar vragen. Ze komt uit Roemenië < hoorde ik van de assistente. Ik denk dan dat het Catalina Pirvu was.

Mensen met kennis van zaken en heel klantvriendelijk

Kennis van zaken en heel klantvriendelijk.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.