Gelukkig tussendoor afspraak

Wortelkanaalbehandeling, duur en onverwacht, eigenlijk 3 weken wachten met pijn Gelukkig alert ingeseind over afzeggen andere cliënt

Relaxed

Op een rustige, aardige en kundige manier een nieuwe vulling in de kies geplaatst.

Ging weer goed

Ging weer goed

Snel geholpen

Vlug geholpen, geen tijd om schrik te hebben!

vriedelijke ontvangst en tevreden na ehandeling.

Zeer positief

Beide protheses gecorrigeerd en jaarlijkse controle binnen 10 minuten, echt top!

Vakkundig en vriendelijk

Geweldig!

Blij om tandarts van Loon weer te zien. Binnen 5 minuten klaar!!

Snelle service en goede oplossing

Gedeelte kies afgebroken. Dag erna gebeld voor afspraak en er is een goede oplossing gebodrn

Prettig

Tandarts waarbij je je erg op je gemak voelt, en alles rustig uit legt

fijne behandeling

fijne behandeling

Heel goed

Vriendelijke deskundige tandarts met altijd adequate uitleg

Goede ontvangst, heel korte wachttijd, goede uitleg van de controle-behandeling.

Afspraak tijd correct met heel korte wachttijd, vriendelijk ontvangen in de behandelruimte, korte duidelijke instrukties en uitleg van de controle behandeling.

Prima geholpen door een hele aardige tandarts

Duidelijke uitleg en pijnloos herstel.

Kloote

Meer dan een maand wachten voordat ze mijn kies gaan behandelen, en dat terwijl ik nu al een zeurend pijn heb. Dat was vroeger wel anders.....

Goede tandarts

Voor mij zelf een fijne tandarts. Maar zeker ook voor mijn kinderen, na vanaf jongs af aan rustig kennis gemaakt te hebben met de stoel en alle spiegeltjes ed. Gaan ze nu alle drie rustig in de tandartsstoel voor de controle.

Prima tandzorg

Sinds jaar en dag krijg ik meerdere keren per jaar uitstekende mondhygiënische zorg .

Prettig geholpen

Fijne behandeling

Dhr Hamad Al Safadi was nieuw voor mij. Ik ben nogal angstig voor een tandartsbezoek, maar wát een plezierige en rustige man. Kalm en voorzichtig met zijn handelingen. Ik wilde geen foto's laten maken en wat fijn dat dhr Hamad niet aandrong en mij voorstelde om het rustig te overdenken. Wetende dat ik weer bij dezelfde tandarts terecht kan, ga ik volgende keer wat rustiger naar de tandarts. Overigens heel fijn dat ik in deze praktijk bij een en dezelfde tandarts kan blijven.

Goed behandeld.

Rustig en kundig geholpen,klasse!

Het kan niet beter, kundig, op mijn gemak gesteld, uitleg op het juiste moment, ik ben er heel erg blij mee!

Gewoon goed zoals altijd

Prima geholpen

Professioneel en efficiënt

Professionele mensen aan het werk. Er wordt hard gewerkt zonder dat het haastig is. Er hangt een fijne sfeer en alles ziet er hygiënisch uit

Snel ingepland en zonder wachttijd geholpen

Goed geholpen

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.