Teleurgesteld en bedonderd

Doordat er schade aangebracht is door de mondhygiënist aan de opbouw van het draadje achter de bovenste voortanden. Moest de tandarts het herstellen, en wordt ik voor de kosten opgedraaid waar ik niet om gevraagd heb.

Heel goed

De ingreep was spannend, maar de inplantoloog en assistente waren heel goed en stelde mij gerust.

Goede uitleg

Tandarts heeft een goede uitleg gegeven over een behandeling.

Goed gevoel

Goede behandeling

Correcte behandeling

Goed en als vragen worden die direct beantwoord

Net ontvangst en kennismaking

Kan nog geen goede score aangeven na 1 bezoek. Ik kom zelf van tandarts Kroeze af. Zelf heb ik nooit geen problemen met deze tandarts gehad. Mijn gevoel in het gesprek was dat er erg negatief over Kroeze werd gesproken. Dat kan en mag, opnieuw, ik zelf had deze ervaring niet. Alles wat hij heeft gedaan was niet goed, moet allemaal hersteld worden, ik heb in 45 jaar geen pijn en klachten gehad. Verder wil ik nog wat feedback geven. Ik ben dus voor de eerste keer langs geweest en op dezelfde dag had ik direct een begroting van meer dan 1000 euro, los van de mondhygiëniste, dus dit loopt naar de 2000 euro. Zelf kan ik dit gemakkelijk relativeren, ik check verzekering en beslis dan wat ik wel en niet ga laten doen, Het gaat me meer om andere mensen die niet kunnen relativeren en minder te besteden hebben. Onderschat niet dat 1000, zeker 2000 euro niet een bedrag is, dat zomaar iedereen op tafel kan leggen en wat stress met zich meebrengt. Als laatste was het gesprek met de tandarts en assistente wat mij betreft prima en relaxed. Groet, Dusko Sijakovic

super en goed behandeldt

super en goed behandeld en luisterend oor

Goed advies

Prettige benadering

Relaxed

Vandaag bij de mondhygiëniste geweest. Heel aardig, vriendelijk en belangstellend. Het stelt je echt op je gemak.

heel erg positief

Heel goede en prettige begeleiding bij het trekken van een kies, wat niet eenvoudig was. Ee heel aardige en kundige tandarts met een goede assistente.

Goed en vriendelijk geholpen

In een woord: prima

Vriendelijk, begripvol, kundig.

Prima en vriendelijk geholpen.

Alleen jammer dat door ziekte de afspraak drie keer verzet is.

Vriendelijk en duidelijk eerste gesprek

Fijne ontvangst bij de balie Vriendelijke tandarts en assistente Jip en Janneke taal uitleg mbt wat er gaande is in mijn mond Duidelijk verhaal naar wat we nu gaan doen, aanpak

Vriendelijk, netjes en vakkundig.

Iedere handeling die werd gedaan, is eerst uitgelegd. Desgewenst tips om gebit in goede conditie te houden.

Prima behandeling.

Ik werd op mijn gemak gesteld, lekker rustig in de stoel kunnen zitten.

Positieve benadering

Erg goed

Fijn geholpen

Veilige sfeer en prima behandeling

Geweldig geholpen.

Ik wil graag Freek en zijn assistente ontzettend bedanken voor de behandeling, Ik zag het soms even niet meer zitten of het nog goed zou komen. Maar gelukkig is het goed gekomen. Met vriendelijke groet Susanne Steeg

Prima controle gehad op afgesproken tijd.

Er wordt vlot gecommuniceerd en de behandeling is goed (kundig, vriendelijk).

Vriendelijk en behulpzaam

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.