Erg goed

Fijne mondhygiëniste en legde alles goed uit.

Top ervaring

Vriendelijk, zorgvuldig en duidelijk

hele fijne mondhygieniste

Sandra is een hele fijne mondhygieniste. Ze werkt zeer doeltreffend, maar op een zachte manier, waardoor je naderhand weinig last hebt van de behandeling. Ze is daarnaast ook nog eens een prettige persoon, vriendelijk, behulpzaam en geeft goed advies.

Heel goed vriendelijk goed bezig.

Rustig goede uitleg en overleg.Zeer vriendelijk.

De afspraken zijn correct gedaan op deze mooie locatie.

Ik ben correct en vriendelijk behandeld. Er is duidelijk uitgelegd wat de tandarts ging doen. Zoals het er nu uitziet is het een duidelijke verbetering.

behandeling is goed bevallen. Heb in het verleden slechtere ervaring met mondhygiëniste; o.a. advies was toen heel belerend. Nu goed advies op normale toon

Goed schoongemaakt!

Goed schoon gemaakt ,zoals het hoort!

En vakkundige mensen

raar gevoel

geen fijne feedback/hulp

Meedenkend

Meteen het gevoel van gehoord worden en meedenkend. Wat de vorige tandarts verkwist heeft moeten jullie nu opknappen. Zo dankbaar... Ik kan tot nu toe alleen maar blij zijn dat ik bij jullie terecht ben gekomen.

Tandtechnicus

Hele fijne mensen allemaal

Goed zeer tevreden

Goed verzorgd door Peter Popp

heel warm

Nog geen ervaring

Ben pas 1x binnengeweest voor intake gesprek ! Tijd zal het leren en naar 1 week al een factuur binnen,bestaat er bij jullie geen klantvriendelijk wat dat betreft.

Controle niet eens plaats gevonden maar wel rekening insturen

Rekening insturen terwijl niet eens afspraak is gemaakt! Het gaat niet om de behandelaar. Maar degene die rekening stuur!!!!

Kundig, menselijk.

Kundig, vriendelijk, menselijk, de assistentes en de receptionistes zijn dit ook. Heel prettig.

Fijn geholpen

Ik had niet mijn eigen tandarts Freek

Daardoor kreeg ik Jeroen wat ik niet wist. Ik vond hem niet aangenaam. Ik kom al sowieso niet graag. Maar ben heel blij dat ze er zijn hoor. Hij was me te " ruw " en reageerde niet echt als ik mijn hand omhoog stak om even te stoppen.

Super tandarts

Ik ben snel geholpen en deden het super goed

Mevr. Heijmans is een héle goede en fijne mondhygiëniste!

Zie bovenstaand

Tanden weer schoon

Goed en prettig

Zeer kundig, grondig en fijne vriendelijke persoonlijke behandeling.

Mijn eerste ervaring met deze tandarts en tandtechnicus was prima !

Via een aanbeveling van mijn zus en broer kwam ik bij de Samenwerkende Tandartsen Cuijk. Ik werd daar klantvriendelijk, met een luisterend oor ontvangen en kreeg alle tijd. ik hoop dat ze mij daar net als hen ook verder kunnen helpen.

Op tijd geholpen op een rustige manier, alleen de tijd dat je naar de mondhygiënist mag is wel erg lang, pas in oktober dat is jammer. Ben verder heel tevreden.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.