Zeer goed. Zeer vriendelijk en professioneel

Ik belde voor klachten naar de assistente, en ben de volgende dag al geholpen.

Goed verzorgd

Goed ervaren. vriendelijk en duidelijk met uitleg geven en advies.

Goed.

Prima controle en dienstverlening.

Goed netjes

Zeer goed behandeld

Vriendelijk begroet Tand getrokken, werd gerust gesteld en precies verteld hoe het zou gaan. Na de behandeling gezegd wat ik verder kon doen. Zeer goed advies en geen napijn gehad. De naam van de tandarts weet ik niet zeker, maar ik ben 21 mei om 10.45 uur geweest kamer 3.

Heel goed begeleid toen ik binnen was door de tandarts

Ik was heel rustig voelde dat ik begrepen werdt

Vriendelijk en netjes geholpen

Fijne praktijk

Ik heb een behoorlijke angst voor de tandarts. En daar wordt door de tandarts en de mondhygiëniste echt heel fijn en respectvol mee om gegaan.

Je wordt altijd goed behandeld en je gebit wordt altijd goed nagekeken.

In de algemene zin wordt je altijd goed behandeld en je gebit goed en professioneel nagekeken.

Netjes en duidelijk

Mooi op tijd en duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt en wat er nog gaat gebeuren

Het was voor mij mijn eerste afspraak hier ,dus nog weinig ervaring. Wel een dingetje,ik moest lang wachten voor ik naar binnen werd geroepen en ik had plots een andere kamer.

Gastvrij ontvangen en zorgvuldig en vakkundig behandeld.

Zowel tandarts, secretaresse als assistentie waren vriendelijk en alert. Bevindingen zijn zorgvuldig besproken inclusief bevindingen en behandelopties. Afspraken en begrote kosten zijn mondeling besproken en later ook per mail nog nagestuurd. Kortom een zorgvuldig, klantvriendelijk en professioneel team.

Goed geholpen door de Tandarts Schuurbiers en zijn assisente, Barbara en Noortje

Goed uit leg rustig

Prettig geholpen

Afspraak kon ter plekke worden gecombineerd met controle afspraak welke twee weken later stond.

Geweldig geholpen.

Ik ben echt goed geholpen, die mevrouw vertelde iedere keer wat ze ging doen. Ze was heel vriendelijk. Wat ik erg vind is dat ik haar naam kwijt ben. Excuus hiervoor.

Goed.

Prima behandeling

Zorgvuldig en kundig personeel

Fijne tandartsen en mondhygiënisten. Vertellen wat ze doen, met persoonlijke aandacht voor de patiënt.

Zoals gewoonlijk weer een prettige behandeling ondergaan.

Zowel de behandeling van de mondhygiënste als de controle van de tandarts.

een voorbeeld voor velen.

vriendelijk ,meedenken ,oplossingsgericht ,snel, vakkundig.

Zoals het hoort en gelukkig niet kri veel pijn gehad

prima geholpen nauwkeurig

Snel en goed

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.