Geweldig goed geholpen!

Vanaf de eerste dag prima en netjes geholpen door de tandtechnicus waarvan ik zijn naam niet meer weet! Het was een Turkse of Marokkaanse jonge man, die vloeiend Nederlands sprak en er, volgens mij, alleen op dinsdagen daar was. Voor mij verdiende hij een dikke pluim, ben zeer tevreden.

Geen wachttijd en fijne secure tandarts

Zie boven

Fijne ervaring

Rustig en ontspannen, voelde me op mijn gemak en een persoonlijke benadering voelt fijner dan een nummer.

Zeer relaxed

Rustig en vertrouwde benadering. Nooit stress

fijn en vriendelijk

zeer goede srvice

Prima behandeling

Ben tevreden over de behandeling van de mondhygiënist

Prima praktijk voor MH en Tandarts

Werkt goed op tijd, Afspraak wordt meteen per mail bevestigd en een herinnering en makkelijkdigitaal melden. Wel een beetje gehorige behandelruimtes..... niet zo privé ...

Prima behandeling

Ik ben uitstekend geholpen door mondhygiëniste Sigrid

Ben bij mondhygiëniste Sigrid geweest. Ze heeft mijn gebit prima behandeld en heeft mij verder nog goede tips gegeven. Ga zeker over een half jaar weer bij haar terug.

Vertrouwd gevoel, duidelijk en vakkundig

We zijn met het hele gezin overgestapt, goede intake gehad en duidelijke vervolgstappen. Kids waren meteen op hun gemak en voor ons gaf ze veel uitleg

Prettig en professioneel

Goed ontvangen en prettige behandeling

Gehaast, onvriendelijk en bomvol

Een geïrriteerde tandarts bij binnenkomst. Een superspoedcontrole en totaal verkeerd gepland op dit tijdstip door de receptie (want dit kon niet in 20 minuten verholpen worden, was toch wel duidelijk bij telefoontje receptie !? Een rekening voor een tweetal foto's en een çontrole (de snelste controle ooit, ik stond na 12 minuten weer buiten, inclusief de foto's!) van 66 euro. Volgende behandeling pas over twee maanden. ongeinterresserde receptie, onvriendelijk ook. in een woord: abominabel.

Werd goed geluisterd en advies gegeven

Postief

Intake gesprek gehad. Eerste indruk heel goed. Vriendelijk en deskundig geholpen.

Vakkundige behandeling

Onderhoud door tandarts van mijn tanden is vakkundig gedaan, boren en vullingen met verdoving als goed ervaren, een nadeel tandartsen zijn duur

Erg goed

Erg vriendelijke mensen die er werken. Belangstellend en stellen je op je gemak.

Op tijd, kundig en vriendelijk

Mooi praktijk, vriendelijk personeel, goed geholpen. Eigenlijk heel tevreden.

Prima.

Zolang ik bij Freek ben, en daarvoor bij De Lange, ben ik zeer tevreden over de behandeling(en) en manier waarop men met mij omgaat.

Goed zoals altijd

Goede en duidelijke behandeling.

vriendelijk en kundig

Netjes en vriendelijk behandeld, goede eerste uitleg over wat er moet gebeuren en hoe dit gaat gebeuren.

Zeer prettig ontvangen

Prettige ontvangst, goede uitleg . De dames, tandarts en assistent, hebben zich voorgesteld maar ik weet hun namen niet meer.

Super geholpen

Op donderdag middag 2 uur tand uit mijn prothese gebroken. Kon direct komen en om 5 uur mijn prothese weer opgehaald . Was er super blij mee

Fijn deskundig personeel

Wij zijn bij de tandarts en de mondhygiëniste moeten komen en ze waren allebei lief vriendelijk opgewekt, deskundig en ze wisten wat ze gingen doen.

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.