Gewoon goed !!! Met de grootste zorg verzorgen ze je gebit.

Goed ps weet de naam van mijn tandarts niet maar is ook oké tip kale man

Kundig

Snel n plekje, efficiënt en pijnloos rekening houdend met de patiënt behandeld. Zeer tevreden!!!

zeer goed behandeld

Bij binnenkomst vriendelijk begroet door de receptie. Heel vriendelijk zoals altijd begroet door de Sandra. Goed behandeld en goede uitleg over het tandenpoetsen Bij het weggaan weer vriendelijk gedag gezegd. Bij de receptie nieuwe afspraak gemaakr en ook weer vriendelijk behandeld. Dus alles zeer goed.

Goede sfeer, prettige behandeling

Goede sfeer, prettige behandeling

Vertrouwd, vriendelijk

Vertrouwd , goede uitleg

Xxxxxxx xxxxxx xxxx

Keurig op tijd en adequaat.

Zoals altijd professioneel onderzoek, goed advies. Fijn personeel om mee te werken.

Als er iets is kun je gewoon terecht

Te laat door omstandigheden waar ik niets aan kon doen de rekening hiervoor niet hoeven te betalen en kon ook direct dezelfde week nog terecht

Fijne plek

Iedereen is aardig en behulpzaam. Een fijne plek voor mondhygiëne

Op tijd en goed geholpen.

Ze maken altijd tijd voor je en kunt altijd op de afgesproken tijd naar binnen.

Prettige sfeer.

Vriendelijke personen. Geven goed uitleg wat er aagt gebeuren.

Niet persoonlijk meer

Is niet meer persoonlijke heb al 3 verschillende mondhygiëne gehad

Toppers

Heel fijne tandarts

Een fijne praktijk

Vriendelijk personeel

zeer tevreden.

Het ging wel.!

Ik vond ze erg goed Maar jammer dag er zo weinig uitleg gegeven werd,maar moet wel zeggen ik ben zo bang dat ik verzuimd heb om rr naar te vragen

nog geen ervaring alleen intake gehad

Prettige omgeving vriendelijke mensen

Blij dat ik bij een fijne tandartspraktijk terecht kan waar ik goed en netjes behandeld word.

Jammer dat de muziek zo hard staat in de wachtkamer

Het is een fijne behandeling, die rustig uit gevoerd wordt.

Vakkundig

Jammer dat Sandra niet meer in de avonduren meer mag werken. Komt mij beter uit en voor haar was fij

Goed en vriendelijk

werd iedere keer goed behandeld

zeer goed

zeer goed

Smidstraat 30

5431 Bh Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.