Neemt de tijd voor de behandeling.

Ervaring prettig en service gericht

Score valt wat laag uit doordat de informatie niet gedeeld is met Parodontologie Zwolle wat wel de afspraak was.

Goed, vakkundig en vriendelijke tandarts

Ik kwam voor controle, was snel aan de beurt en beginnend gaatje ontdekt. Kon direct wat aan gedaan worden en hoefde geen nieuwe afspraak te maken voor behandeling, omdat het maar even werk was. Prima toch?

Controle

Duidelijke uitleg.over controle en wat er wel/niet gezien wordt. Er wordt alvast aangegeven wat we de volgende keer kunnen verwachten (foto’s maken). En de tandarts is vriendelijk, en leuke gesprekjes.

Geen toevoeging nodig

Controle beurt. Prima ontvangst en uitleg

Ik heb mijn bezoek als zeer positief ervaren

Alles werd uitgelegd op een plezierige, deskundige en rustige manier.

Fijne tandarts

Rustige en aardige tandarts

Top, zeer klantvriendelijk

Matig

Nu goed geholpen, maar de regelmatige wisselingen van tandartsen komt de continuïteit niet ten goede Laat tandarts Seubels maar blijven

Uitgebreide uitleg. Vriendelijke bejegening

Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen

Prettige en deskundige benadering.

Tandarts en assistente geweldig

Tandarts en assistente Vakundig en snel en meedenkend. NADEEL: Met een rolstoel is het moeilijk binnenkomen. Er ligt geen deurplaat (oprijplaat aan beide zijde van de drempe en op de buitendeur mag een deurstopper. Als dit er was geweest was voor mij de totaalscore een 10 geweest

Zeer prettig!

Zowel het ontvangst als de behandeling waren heel fijn! Al jaren kom ik hier heel graag. Aanrader!

was prima

was prima

Netjes en goede behandeling

Prima behandeling , er word vanalles gevraagd om de behandeling zo goed mogelijk uit te voeren merkte ik. Tekst en uitleg ook geen probleem, werd ook keurig gedaan! Zeer tevreden!

Te vaak wisseling van behandelaar.

Zelfde als in mijn samenvattende zin.

Zoals het hoort. Goede zorg.

Gezellige mensen.

Zag de laatste keer allemaal nieuw personeel. Waar zijn de eerdere dames gebleven. (Balie)

Fijn behandeld word naar je geluisterd

Prima.

Een tandartsbezoek is niet mijn favoriet, maar het valt altijd weer mee! Deskundigheid en vriendelijkheid is zeker te vinden bij deze tandartspraktijk.

Goed geholpen door Marko met een beetplaat!

Correct en vriendelijk geholpen door tandarts Marko en ook goed advies gekregen! Top!

Goed vakwe4k en survice

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde