vriendelijk

Aardige tandartsen maar wel gehaast.

Totdat de controle klaar was voelde het alsof het binnen 5 minuten klaar moest zijn. Amper een "hallo". Wel goede controle.

Controle

Tandarts stelde zich netjes voor en de sfeer was vriendelijk. Ik

Voorzichtig

Kon snel terecht en ben goed behandeld. 's Morgens vroeg geweest en kleine nabehandeling kon al om 11.45 uur.

Prettig

Aardige, professionele tandarts, uitstekende zorg en advies.

Aardige mondhygieniste met goede uitleg en adviezen

Netjes op tijd , goed voor gelicht

Ben uitstekend geholpen.

Kwam alleen voor controle van mijn gebit, had geen klachten. Kreeg compliment voor het onderhoud van mijn tanden en kiezen, dat vond ik prettig om te horen. Er is een röndgenfoto van mijn gebit gemaakt, is dat standaard? De controle bij tandarts mevrouw Anna Beenen was voor mij een eerste, prettige kennismaking. Ik hoop dat ze lang blijft, dat is toch prettiger dan dat je ieder keer een andere tandarts krijgt. Ik ben dus héél tevreden.

goede ervaring

goede ervaring.

De behandeling heb ik als zeer positief ervaren.

Ik ben op een heel plezierige en voor zover ik als leek kan beoordelen, ook op een deskundige manier geholpen. Je werd op je gemak gesteld. en er werd tijdens de behandeling uitgelegd wat er ging gebeuren.

Goed kundig

Vakkundig en snel

Er brak een stuk van een kies af. Die werd in een kwartier pijnloos gerepareerd. Niet zes keer op een papiertje bijten voordat hij paste - nee - in een ker goed!

Prima!

Een vlotte afspraak en een prettige behandeling!

Hartelijke benadering door al het personeel.

Zowel de receptionistes als de assistentes, de tandarts en de mondhygiëniste benaderden mij vriendelijk en persoonlijk. Voelde me geen nummer zoveel van die dag.

Goed voorgelicht

De tandarts heeft mij alles duidelijk uitgelegd.

Verrast door de factuur die naar mijn kind is gestuurd

Beste Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg, Hartelijk dank voor uw e-mail en uw herinnering. Wij willen graag bevestigen dat wij ons bewust zijn van de beoordeling die wij moeten invullen. Echter, willen wij u erop wijzen dat wij als Koç familie voorafgaand aan onze samenwerking met Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg, ons situatie hebben toegelicht. Ondanks ons gesprek waarin we onze omstandigheden hebben uitgelegd, hebben wij toch een factuur ontvangen voor de verleende diensten. We waren in de veronderstelling dat de kosten binnen onze verzekeringsdekking zouden vallen, zoals besproken. We zijn teleurgesteld dat er nu toch een factuur is uitgegeven en zouden graag meer duidelijkheid willen over deze kwestie. We hopen dat we tot een oplossing kunnen komen die voor beide partijen acceptabel is. Met vriendelijke groet, Kadir Koç

Zie boven

prima en adequate behandeling.

alleen heb ik geen idee wie de tandarts en haar assistente zijn.

Goed ontvangen goede uitleg

Met zorg gehandeld

Ik ben goed geholpen bij het aanmeten van een plaatje en tandheelkundige behandeling

Goed geholpen.

Omdat ik kiespijn had, en niet zo'n beetje ook, gebeld voor een afspraak. Ik kon de volgende dag terecht. De tandarts heeft mij uitleg gegeven en goed geholpen.

goede service

goede en adequate tandarts

Gewoon goed.

Zoals altijd weer goed geholpen. Nette, schone omgeving, vriendelijke mensen en zo weer een nieuwe afspraak gemaakt.

Ik ben tevreden over de behandelingen en vind de tandartsen en assistentes vriendelijk

Zie boven

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde