Is gewoon goed

Naar tandarts gaan is niet iets leuks wat je kiest om te doen, zij maken het zo aangenaam mogelijk.

Klant(kind)vriendelijk

Legt goed uit wat hij gaat doen en stelt m'n zoon gerust gerust, gebruikt humor, waardoor de behandeling soepel verloopt.

Snel, vriendelijk, efficiënt

Zonder wachttijd, vriendelijk geholpen. Direct tandsteen verwijderd

vriendelijke praktijk, assistentes en tandarts

gewoon goed, je wordt netjes en vriendelijk behandeld.

Fijne tandarts(en)

Nemen de tijd en leggen alles netjes uit

Zorgvuldig, goede uitleg en rustig.

Ik ben prima geholpen door de samenwerkende tandartsen Dalfsen.

Ik ben volgens afspraak behandeld. Een keuze met of zonder verdoving is mogelijk. De tandarts gaf goede uitleg. Gewoon tevreden.

Niet volledig begrepen gevoeld.

Door angst al langere tijd niet geweest bij de tandarts. Bij het maken van de afspraak aangegeven dat ik het ook lastig vind dat er in het verleden zoveel wisseling is geweest van tandartsen. Ik kon terecht bij een vast tandarts en in mijn dossier zou vermeld worden dat foto's maken (deze keer) nog niet uitgevoerd zou worden. Op de afspraak komend bleek tandarts ziek te zijn en vervanging te zijn door (bijna afgestudeerde tandarts) en werd mij gevraagd of ik mee wilde lopen voor foto's. Foto's heb ik af kunnen wijzen, maar ben wel op controle gegaan. Ik heb dit als prima ervaren maar ik vind het onprettig dat er niet zorgvuldig omgegaan wordt met reeds vooraf besproken afspraken om angst voor de tandarts bij mij te verlagen.

Snel gereageert

Ik kon bij klachten snel terecht

Prima !,

Prima !

Behulpzaam

Meedenkend en behulpzaam.

Prettig, duidelijk, professioneel

Aangezien een stuk van mijn tand was afgebroken kwam ik voor controle en daarbij kreeg ik een duidelijk en goed onderbouwd advies. Tandarts was heel vriendelijk.

Vriendelijke mensen.

Heel goed.

Heel goed. Hij legt als goed uit.

Uitstekend!

Uitstekend!

Goed aangepast op de kinderen

Doorgestuurd naar het ziekenhuis, maar was niet nodig

Ik was afgelopen november doorgestuurd om mijn verstandskiezen te trekken. 2dagen voordat ik voor deze afspraak kwam ben ik naar het ziekenhuis geweest. Toen ik daar was zei de tandarts:” Waarom ben je gestuurd?” Het was dus helemaal niet nodig en ik heb nu onnodig kosten gemaakt. Vind ik erg vervelend, ik heb ook elke keer een andere tandarts wat niet altijd fijn is. Het bezoek van deze afspraak was oke, wel weer een nieuwe andere tandarts.

Zeer positief

Prettige behandeling met vriendelijke personen

Duidelijk

Prima mooi op tijd vriendelijk

Fijne tandartspraktijk

Assistentes zijn prettig, meedenkend en vriendelijk. Tandarts is fijn, duidelijk en deskundig.

Slecht.

Slecht.

Fijne sfeer

Uitgebreide uitleg voor vervolg behandeling.

Advies was van de tandarts, zonder verdoving te werk gaan. Ik was wat sceptisch maar echt zonder enig gevoel is de kies (slijpen / boren ) gerepareerd. Wat mij betreft een prima vrouwelijke tandarts.

Goede tandarts

Welsummerweg 19 A

7722 RP Dalfsen

Over Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg

Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde