Prettig

Fijne praktijk, aardige en kundige tandarts en werknemers. Ik had mijn dochter van 1,5 voor de eerste keer meegenomen en alles werd uit de kast getrokken om haar op haar gemak te stellen.

Fijne tandarts

Ik heb een hele fijne tandarts. Assistente en baliepersoneel ook top.

Fijn en deskundig

Naar de tandarts is nooit fijn maar ik ga bijna met plezier. Door de persoonlijke aandacht voelt het veilig en vertrouwd. Duidelijke uitleg, begrip, empathie zijn voor mij de kernwoorden voor een positieve ervaring

Prettig

Ik heb aangegeven dat ik erg veel angsten hebt met betrekking tot tandartsen. Hier werd heel zorgvuldig mee omgegaan en alles werd van te voren aan mij uitgelegd wat het een prettige ervaring maakte!

Πολύ καλά

Πολύ καλά

Ze denken goed met me mee!

Goede uitleg en meedenkend

Deskundige en vriendelijke behandeling

Ik ben op een prettige wijze door een deskundige goed behandeld.

Behandeling op zich goed

Was snel klaar volgens mij dus goedkoper dan vorig jaar vanwege de tijd maar dat bleek bij de ontvangst van de factuur toch anders, redelijk prijzig. Jammer.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Top!!

Soepel verloop van de behandeling

Zoals boven

Prettige communicatie

Fijne tandarts

Gewoon goed!

Nvt

Mijn tandarts is super lief en weet wat die doet

Vorige x had ik een andere tandarts dan normaal mijn ervaring was super slecht sindsdie ben ik weer super bang en heb ik veel angst om naar tandarts te gaan weer. Gelukkig mijn eigen tandarts mhr tsjakov stel me super gerust en heb veel begrijp...kiezen trekken bij hem kan ik elke dag doen.. Super tandarts zeker een aanrader

Ik ben goed geholpen

Vakkundig

Efficiënt en vakkundig

Fantastisch begrip

Luister naar mij agst en heeft geduld

Fijne ervaring

Weer goede behandeling gehad

Was er voor een kort bezoek, niet lang hoeven wachten en aardig personeel

Prima, 10

Geen problemen. Altijd correct

Kundig en ter zake.

Klantgericht en vriendelijk.

Rustig en goede tandarts

Rustig en tijd gemaakt voor de kinderen

Goede service verlening en adviezen.

Zeer ervaren en kundige tandarts. Ook de tandarts assistente is kundig en neemt de juiste initiatieven. Goede adviezen. Samenwerking met de mondhygiëniste is ook top.

Procureurweg 4 a

5103 BG Dongen

Over Samenwerkende Tandartsen Dongen

Bij Samenwerkende Tandartsen Dongen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Procureurweg dichtbij het centrum van Dongen. De tandartspraktijk heeft 10 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dongen ook terecht voor parodontie, endodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.